adscode
adscode

14 Mayıs'ta Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenler Tarsus'ta buluşacak

Tarsus SEV İlköğretim Kurumları tarafından düzenlenecek Öğretmenler Sempozyumu, geleceğimizin mimarlarını Tarsus’ta buluşturacak.

14 Mayıs'ta Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenler Tarsus'ta buluşacak
Okullardan Haberler
Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenler Tarsus’ta buluşuyor. Tarsus SEV İlköğretim Kurumları tarafından düzenlenecek Öğretmenler Sempozyumu, geleceğimizin mimarlarını Tarsus’ta buluşturacak. “Öğren, Öğret, Aydınlat” sloganıyla gerçekleştirilecek sempozyumda, eğitim ve öğretim kalitesini artırmanın yolları aranacak
 
Türkiye’de köklü ve çağdaş eğitimin öncüsü Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları, geleceğimizin mimarı öğretmenleri Tarsus’ta buluşturuyor. Tarsus SEV tarafından “Öğren, Öğret, Aydınlat” sloganıyla düzenlenen III. Tarsus SEV Öğretmenler Sempozyumu’nda; eğitim-öğretim alanında çağdaş ve farklı uygulamalar paylaşılacak ve eğitim öğretim kalitesinin artırmanın yolları aranacak. Tarsus SEV tarafından bölgede üçüncü kez düzenlenecek sempozyum, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü, Türkçe ve İngilizce dilinde gerçekleştirilecek.

‘GÜÇLÜ ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK’
 
Sempozyuma,  konuk konuşmacı olarak Eğitim Danışmanı ve Eğitimpedia sitesinin kurucusu Ali Koç katılacak. Sempozyumun açılış konuşmasını yapacak olan Ali Koç,  ‘Güçlü Çocuklar Yetiştirmek’ başlıklı bir konferans verecek. Konferanstan sonra düzenlenecek oturumlarda, katılımcı öğretmenler, sunumlarını paylaşacak.
 
Sempozyum, okul öncesi,  İlk ve ortaokul kademeleri, üniversitelerin idareci ve öğretmen akademisyenleri ile üniversite öğrencilerinin katılımına açık olacak. Araştırmalarını ya da sunumlarını paylaşmak isteyen tüm öğretmenler sempozyuma davetli olacak. Ayrıca farklı ve çağdaş uygulama örneklerini öğrenmek isteyenler de izleyici olarak sempozyuma katılabilecek. Sunum başvurusu yapmak isteyen öğretmenler, Tarsus SEV Okulu’nun web sayfasındaki http://sempozyum.sevtarsus.k12.tr  adresinden başvuruda bulunabilecek.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)