adscode
adscode

2013 YLSY Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Yurtdışına öğrenim görmek üzere gönderilecek adayların yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarını MEB’in http://www.meb.gov.tr internet adresinden kullanıcı adı ve şifreleri ile…

2013 YLSY Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
MEB
DUYURU
(3 Ağustos 2012)
Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (2012-YLSY) : Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

1416 Sayılı Kanun kapsamında yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.
Yerleştirme sonuçları 3 Ağustos 2012 günü saat 17.30'dan itibaren ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.
Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.
Yerleştirilen adaylar, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim Genel Müdürlüğünün http://yogm.meb.gov.tr internet adresinden yapılacak işlemleri, bursun kullandırılma şekli ile takvimini öğrenebileceklerdir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)