adscode
adscode

​Angelina Jolie ne diyor?

Amerikan sinemasının önde gelen yapımcı, yönetmen, oyuncu ve pazarlamacılarının çoğu Musevilik dinine mensuptur. 340 milyon nüfuslu ABD'de 7 milyon kadar Musevi'nin yaşadığı bildirilmektedir.

​Angelina Jolie ne diyor?
Konuk Yazar
Dünya nüfusunun yüzde 5'inin yaşadığı ABD'de toplam enerji tüketiminin yüzde 40'ını yapmaktadır. 6 milyonluk askeri güce sahip olan bu ülkenin dünyanın dört bir yanında askeri üssü vardır. Silah gücü, politik güç, lobi gücü, eğitim gücü, medya gücü ve istihbarat gücüyle istediği ülkede darbe yaptırabilmekte, halkı isyan ettirebilmekte, hükümetleri devirebilmekte, eğitim sistemlerini bozabilmektedir.
 
ABD'nin en önemli makam ve mevkilerinin, devasa holdinglerin, finans kapitalin yönetimi 5 milyonluk elit kitlenin kontrolündedir. Bu 5 milyon insanın çoğu gizli ya da açık Musevi'dir.   
 
Facebook, Google, Twitter, Yahoo, Intel, Boing, Chreysler vb. gibi devasa şirketlerin sahiplerinin tümü Harvard mezunu Musevilerin elindedir.
 
ABD medyasının tümünü elinde tutan Museviler kendi aleyhlerine olan hiçbir haberi halka ulaştırmamaktadırlar.
 
Dünyanın ekonomik, finansal, askeri, bilimsel, medya, moda alanlarını ele geçirmiş olan Museviler geniş kitleleri istedikleri düşünce kalıbına sokabilmektedirler. Yani hangi toplumun ne şekilde düşünmesi, ne şekilde yaşaması gerektiği konusunda çok etkili olabilmektedirler.
 
ABD sineması yalanları gerçek diye, ahlaksızlıkları erdem diye yutturmayı çok iyi becermektedirler.
 
Sömürgen ABD'nin siyasi ayak oyunlarını sempatik göstermek için için kullandığı oyuncularından birisi güzel yüzlü Angelina Jolie'dir. ABD nerede operasyon/ameliyat yapmak istiyorsa / yapıyorsa oraya film yıldızlarını göndererek cambaza bak yapmaktadır.
 
Amerikan sinemasının merkezi olan Hollywood'da başrol oynayan kişilerin hemen hemen tümü Museviler arasından çıkmaktadır. Yapımcılar hep kendi dinlerinden olan kişilere ekmek vermektedirler.
 
Amerika'yı yönetenler için hangi ülkede ne tür görüşlerin iktidarda olduğu önemli değildir. Onlar için önemli olan iktidardaki yönetimlerin kendisine ne kadar itaat ettiği önemlidir. Kölelik düzenine, sömürüye itiraz edenler çeşitli politik oyunlarla pasifize edilmektedir.  
 


Ali Özdemir
Web: www.aliozdemir.net

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)