adscode
adscode

Bakan Avcı'dan Yeni Mezunlara 'Günlük' Önerisi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı geçtiğimiz gün İstanbul Medipol Üniversitesi mezuniyet törenine katıldı. Bakan Avcı mezun olan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Bakan Avcı'dan Yeni Mezunlara 'Günlük' Önerisi
Eğitim
 Bakan Avcı geçtiğimiz gün Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Medipol Üniversitesi mezuniyet törenine katıldı. Bakan Avcı törende yaptığı konuşmada öğrencilere mezun olduktan sonra neler yapmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

Bakan Nabi Avcı üniversite mezuniyetinin çok büyük bir mutluluk duygusu verdiğini bununla birlikte nitelikli bir üniversiteden mezun olmanın iş avantajlarını daha da arttırdığını söyledi.

Mezun olan öğrencileri, ailelerini ve hocalarını da tebrik eden Bakan Nabi Avcı kendisinin zamanında üniversiteden mezun olurken böyle görkemli bir mezuniyet töreni yapılmadığını belirtti.

Mezun olan öğrencilere günlük tutmalarını tavsiye eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı “Gelecekte dönüp baktığınızda nice güzel anılarınızın olduğunu fark edeceksiniz.” dedi.

Mezun öğrencilerle hatıra fotoğrafı çeken ve derece öğrencilerine hediyeler veren Bakan Avcı tüm mezun öğrencilere hayatta başarılar diledi.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)