adscode
adscode

Bu Telefon Kendi Kendini Onarıyor!

Güney Koreli elektronik devi LG, en büyük rakibi kabul ettiği Samsung’un peşini bırakmıyor. LG, kısa bir süre önce dünyanın ilkesnek akıllı telefonunu sunan Samsung’a ‘G Flex’ ile cevap verdi.

Bu Telefon Kendi Kendini Onarıyor!
Bilim Teknoloji
Bükülebilen ekran teknolojisinin sunduğu ilk ürünler, Güney Koreli elektronik üreticilerinin elinden çıkmaya başladı. Kısa bir süre önce dünyanın ilk ‘kıvrık’ telefonu ‘Galaxy Round’u sunan Samsung’un ardından, LG’de ‘G Flex’telefonunu duyurdu.

ÖZELLİKLERİ NELER?
6 inç genişliğinde 720p OLED ekrana sahip olan G Flex, 177 gram ağırlığında. Telefom Snapdragon 800 işlemci ve 2 GB RAM kullanıyor. Telefon, G2 modelinde olduğu gibi, 13 MP kamerasını arka panelindeki iki kontrol tuşunun altında bulunduruyor. Telefonun Galaxy Round’dan farkı ise ekranın soldan sağa değil, tepeden aşağı esnek olması.
KENDİ KENDİNİ ONARAN İLK TELEFON
G.Kore basınında yer alan haberlere göre, telefonun arka paneli çok küçük çizikleri kendi kendine onarabilen özel kaplamaya sahip. G Flex'in sadece birkaç dakika içinde küçük çizikleri yok eden özelliği, mobil dünyasnda bir ilk. Çoklu görev özelliği ve kullanıcıya özel animasyonlar içeren G Flex’in, gelecek ay G.Kore’de satışa sunulacağı belirtilse de, küresel satış tarihi belirsiz.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)