adscode
adscode

Eğitim Sisteminde '21. Yüzyıl Becerileri” Semineri İzmir'de Yapıldı

​Bahçeşehir Koleji ve Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle, düzenlenen “21. Yüzyıl Becerileri” Öğretmenlere Yönelik Eğitim Seminerleri, İzmir’de yapıldı.

Eğitim Sisteminde '21. Yüzyıl Becerileri” Semineri İzmir'de Yapıldı
Etkinlikler
Eğitim sistemine yeni bir bakış açısı getirmek amacıyla, Bahçeşehir Koleji ve Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle, düzenlenen “21. Yüzyıl Becerileri” Öğretmenlere Yönelik Eğitim Seminerleri İzmir Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleşti.
Eğitim ve öğretim sistemini 21. yüzyıl becerilerine göre temellendiren ve sistemin uygulanması konusunda öncü olan Bahçeşehir Koleji tarafından öğretmenleri bilgilendirmek amacıyla yapılan seminer, Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Zeynep Hülagü’nün açılış konuşmasıyla başladı.

Bahçeşehir Üniversitesi akademisyenlerinin sunumlarıyla devam eden seminerde; yaşam ve kariyer becerileri, 21. yüzyıl becerileri ve öğrenme, bilgi, medya ve teknoloji becerileri, 21. yüzyıl temaları ve temel dersler, standartlar ve değerlendirmeler ile öğrenme ortamları konularında öğretmenlere bilgiler verildi.

Seminer sonrasında katılımcı öğretmenler sertifika aldı.
“21. Yüzyıl Becerileri” Öğretmenlere Yönelik Eğitim Seminerleri 17-24 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)