adscode
adscode

HoloLens tanıtıldı

Redmondlu teknoloji devi Microsoft, yeni model sanal gerçeklik gözlüğü HoloLens’i tanıttı.

HoloLens tanıtıldı
Bilim Teknoloji
Hololens 2016 yılında kullanıcılarla buluşacak. Microsoft’un yeni ürünü için biçtiği fiyat ise 3000 Dolar yaklaşık olarak 8894 TL.

Cihazın; Oculus Rift’ten ayrılan yanını ise şu oluşturuyor: Oculus Rift’te gözlüğü taktığımızda sadece gözlerimizin etrafı kapanıyor ve oyunu oynarken kullandığımız Televizyon ve dikkatimizi dağıtan tüm dikkat dağıtıcılardan da kurtulmuş oluyoruz.

HoloLensle ise oyunu 3D olarak Hologram teknolojisi ile karşımıza sunuyor. Bu da Oculus Rift’e oranla 10 kat daha gerçekçi bir oyun deneyimi anlamına geliyor.

Yalnız bugün Microsoft’un tanıttığı her ürünün aşırı derecede pahalı olduğunu görüyoruz. Anlaşılan Microsoft; Korsan İşletim Sisteminden elde edemediği kâr payını, üst düzey özelliklere sahip ürünleri ile bertaraf etmek istiyor.

Bilindiği üzere Apple’ın, OS X’i hep ücretsiz oldu ve Apple işletim sisteminden kazanamadığı tüm parayı üst düzey cihazlarından elde ettiği satışlarla kazanmıştı. Anlaşılan Microsoft; Apple’ın Pazar payına oldukça sekte vuracağa benziyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)