adscode
adscode

İş Dünyası'ndan Rektör Prof. Dr. Muhammed Şahin'e Plaket

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu - SANKON tarafından Ankara Çankaya’da gerçekleştirilen iftar buluşmasında MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin'e eğitim ve bilime…

İş Dünyası'ndan Rektör Prof. Dr. Muhammed Şahin'e Plaket
Üniversite

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu - SANKON tarafından Ankara Çankaya’da 1000 kişinin katılımıyla düzenlenen İftar programına Arap Devletler Ligi Ankara Büyükelçisi Mohammed El Fatytah Naciri, Afrika Devletlerinden, Avrupa Devletlerinden, Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinden çok sayıda Büyükelçi, Bürokratlar, Milletvekilleri, Rektörler, Türkiye ve yurt dışından iş kadınları, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu liderleri katıldı.

SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy; davette yapmış olduğu konuşmasında, öncelikle ramazan ayının faziletine değindi.

Başkan Atasoy, “Ramazan ayını idrak ettiğimiz günlerde Orta doğuda yaşanan terör olaylarına değinerek, biz iş dünyası olarak, başta Türkiye olmak üzere bütün Ortadoğu coğrafyasında huzur, barış ve istikrar istiyoruz” dedi.

Ankara Çankaya’da düzenlenen yemeğe çok sayıda Üniversite Rektör ve akademisyenler de katıldı.

Yemeğe iştirak eden MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Muhammed Şahin’e SANKON Genel Başkanı Atasoy tarafından Bilim ve Eğitime verdiği katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Muhammed Şahin; İTÜ eski rektörü ve MEF Üniversitesi kurucu rektörüdür.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)