adscode
adscode

İstanbul'un Hangi İlçelerinde Okullar Tatil?

İşte İstanbul'da yarın okulların tatil olduğu ilçeler;

İstanbul'un Hangi İlçelerinde Okullar Tatil?
Eğitim
Öğrenciler iki günlük kar tatilinin ardından yarın yani 20 Şubat Cuma için de tatil müjdesi bekliyordu. İstanbul Valiliği, okulların yarın tatil olmadığını duyurdu.  İstanbul Valiliği, okulların yarın açık olacağını açıkladı ancak kar temizleme çalışmalarının sürdüğü ilçelerde tatil yetkisinin kaymakamlıklara bırakıldığını duyurdu.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 'KAR TATİLİ' AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği okullarda eğitim ve öğretime yarın devam edileceğini duyurdu. Valilik ilçelerin durumuna göre kaymakamlıkların kendi ilçeleri için karar verebileceğini belirtti. 
 
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir.Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır” denildi.


İSTANBUL'DA OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLÇELER


Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Beylikdüzü,  Büyükçekmece, Çekmeköy, Esenyurt, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Sancaktepe,  Sultanbeyli, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Eyüp

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)