adscode
adscode

Küçük Pamir'in cansız bedeni bulundu!..

Zekeriyaköy'de kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir'in cansız bedeni, 32 saat sonra daha önce de kontrol edildiği söylenen yan evin havuzunda bulundu. Kötü haberi alan aile, yıkıldı...

Küçük Pamir'in cansız bedeni bulundu!..
Türkiyeden Haberler
İstanbul Sarıyer'de kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir'den kötü haber... Zekeriyaköy'de 4 Nisan'da 09.00 sıralarında anne ve babası uyurken ortadan kaybolan Pamir'in cesedi, dün 14.30 sıralarında evlerine komşu villanın havuzunda bulundu. Alemdağ ve Hadımköy'den iki komando taburu, AKUT, AFAD, AKA, GEA, MAG gibi çok sayıda kurtarma ekibi ile birlikte 500'den fazla gönüllü vatandaş 5 kilometre çapındaki alanı didik didik taradı. Jandarma Su Altı Kurtarma ekibi dalgıçları, su kuyularını ve komşu evlerle villaların havuzlarını inceledi. Bazı gönüllü vatandaşlar sopalarla, bazıları köpekleriyle aramalara katıldı. 

5 KM ARANDI 5 METREDE ÇIKTI 
Fakat 32 saati aşkın arama çalışmaları herhangi bir sonuç vermedi. Dün öğle saatlerinde en ufak bir ipucuna rastlanamayan olayla ilgili olarak Pamir'in cesedi evlerine komşu villanın havuzunda bulundu. Suyu bulanık ve yeşil renkli havuza, ilk gün arama çalışmaları kapsamında değneklerle bakıldığı fakat cesedin o zaman bulunamadığı anlaşıldı. İddialara göre; bölgede başlatılan ve saatler süren arama çalışmalarına katılan bazı arama ve kurtarma ekipleri, polislere ve jandarmaya "Villaların havuzlarını boşaltın" dedi. Fakat bu istek, havuzların zarar göreceği iddiasıyla yerine getirilmedi. Yetkililer ise söz konusu kişilere "Savcının izni olmadan, boşaltamayız" cevabını verdi. 

KORKUNÇ İDDİALAR VE SORU İŞARETLERİ... 
Değneklerle yapıldığı söylenen ilk çalışmalarda havuzda bulunamayan Pamir'in, kaçırıldıktan sonra komşu villanın havuzuna sonradan atıldığı iddia edildi. Bir kadın, Pamir'in öldürüldükten sonra havuza atıldığını öne sürdü. Havuzun bulunduğu villanın içini boyayan bir işçi, "Önceki gün sabah 08.00'den beri buradayız. Birşey olsa ses duyardık. Havuzun suyunun dalgalandığını falan görürdük" dedi. Bir başka kişi de "3.5 yaşındaki Pamir, nasıl iki metrelik çitten atlayarak yan villaya geçti?" diye sordu. 

'SU YÜZÜNDE KALMASI GEREKİRDİ ' 
Pamir'in cesedinin havuzun dibinde bulunması ise cesedin sonradan atılma ihtimalini güçlendirdi. Havuzlarda boğulma sonucunda gerçekleşen ölümlerde, cesedin su yüzünde kalması gerektiğinin altı çizildi. Jandarma ve polis, olayla ilgili soruşturma kapsamında çeşitli iddiaları ve şüpheli ifadeleri araştıracak. Pamir'in ailesi de dahil, birçok kişinin tekrar ifadesine başvuracak. 

'NAPTIN ANNEM, NEDEN GİTTİN'
Oğlu için motosikleti ile saatler süren arama çalışmalarına katılan Pamir'in babası Serdar Dikdik, çocuğunun cesedinin bulunmasının ardından gözyaşlarına boğuldu. Son ana kadar çocuğunun sağ bulunacağına olan inancını dile getiren baba, "Benim arkadaşım olacaktı. Birlikte motosiklete binecektik" diye haykırdı. Çocuğunun cansız bedenine sarılan baba, "Naptın annem, neden gittin" diye feryat etti. İki gün boyunca her yerde aranan Pamir'in ölü bulunmasının ardından bölgede arama çalışmalarına katılanlar gözyaşına boğuldu.Sabah

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)