adscode
adscode

Liselere Kayıt İşlemlerini Son Güne Bırakmayın

Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) yeterli puanı alarak Fen ve Anadolu liselerine kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler, kazandıkları liselere kayıtlarını yaptırmaya başladı.

Liselere Kayıt İşlemlerini Son Güne Bırakmayın
Lise

 

 

 

 

SBS sonucuna göre tercihlerinden birini asil olarak kazanan öğrenciler, 12-16 Ağustos 2013 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar asıl olarak yerleştirildiği okula giderek kaydını yaptırmaları gerekiyor.

 

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, öğrencilerin asil olarak kazandıkları liselere mutlaka kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini belirterek, “Öğrencilerimiz önce asil olarak kaydını yaptırıp daha sonra yedek olarak kazandıkları okulların takibini yapması gerekiyor.

 

Asil kaydını yaptırmadan yedek kaydını takip yapamaz ve bütün hakları kaybolur. Bu sebeple asil kayıtların okullara gidilerek yapılması gerekmektedir. Ayrıca öğrenci velilerimiz ve öğrencilerimiz kayıtlarını son güne bırakmadan biran önce yaptırsınlar” dedi.

 


Yozgat Anadolu Lisesini kazanan öğrenciler okula gelerek kayıtlarını yaptırmaya başladı. Okula kayıt için kimlik fotokopisi, 4 adet vesikalık fotoğraf, 2013 yılı yerleştirme sonuç belgesi, okul sağlığı öğrenci muayene form, 10 liralık posta pulu ve 10 adet mektup zarfının olması gerekiyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)