adscode
adscode

'Mandolin Tınıları Gençlere Ulaştı'

Mandolin melodileri, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde hayat buldu. Türkiye'nin aydınlanmasında, kişisel gelişimin önemli bir simge olan mandolin sanatını tanıtmak amacıyla Devlet Tiyatrosu, Opera ve Bale…

'Mandolin Tınıları Gençlere Ulaştı'
Üniversite
İzmir Ekonomi Üniversitesi Müzik Danışmanı Alaskar Abbasov, mandolinin müzik ile yeni tanışanların tercih ettiği bir müzik aleti olduğuna değinerek, "Öğrencilerimizle birlikte farklı alanlarda müzik çalışmaları yapıyoruz.

Bu anlamda profesyonel yaşamlarını sanat ile sürdüren kurumlarla çeşitli işbirliği gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin sanatın her alanıyla tanışması yönünde adımlar atıyoruz. Mandolin konserimiz de bu çerçevede hem eğlenceli hem de eğitici bir konser oldu" dedi.

Abbasov, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde bahar döneminde de sanat kurumları işbirliğinde farklı konserlerin devam edeceğini söyleyerek, ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklere İzmirlilerin davetli olduğunu ifade etti.

Abbasov, “Öğrencilerimiz, geleceklerindeki mesleklerine yönelik eğitim alırken aynı zamanda sanatın, müziğin farklı tınılarını da öğreniyor, tanık oluyor. Bilgi, entelektüel donanım ile sarmalanınca öğrencilerimiz geleceğe daha üst boyutta hazırlanıyor” diye konuştu.

İzleyenlerin büyük ilgisini çeken mandolin konserinde, eğlenceli dakikalar yaşandı.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)