adscode
adscode

Metin2 Pvp Krallıklar Arası Vergi

Oyuncuların bu tür ufak detaylara ilk başlarda takılmadığı ancak zarar vermeye başladığı zaman şikayetçi olacağını biliyorsanız en baştan bu tür ufak detayları atlamamak gerek .

Metin2 Pvp Krallıklar Arası Vergi
Türkiye'den Haberler

 

Oyuncular bir yandan kasılmaya çalışırken hem itemlere verdikleri para fazla iken birde krallıkların aldığı %3 oranındaki vergi nedeniyle her oyuncudan kesinti yaşanıyordu ki oyuncunun para miktarı arttıkça %3 oranındaki karşılığı da artınca oyuncu bu durumdan sıkılmaya başlıyor çünkü zar zor kazandıkları vergiye gidince kullanıcı sinirlenebilirken artık bu durum üzerine gelen şikayetler nedeni ile metin2 pvp için krallıklara ait %3 oranındaki vergi kaldırılıyor ve oyuncular %3 oranında olsa bile para kaybetmedikleri için oldukça memnun kalmışlardır. Oyuncuların bu tür ufak detaylara ilk başlarda takılmadığı ancak zarar vermeye başladığı zaman şikayetçi olacağını biliyorsanız en baştan bu tür ufak detayları atlamamak gerek . 
 

Metin2 Pvp Serverler Duygu Maskesi  
 

Oyun içerisindeki sevilen nesnelerden bir tanesi olmakla beraber normalde 15 gün için 26 EP verirken 30 gün almak istediğiniz zaman 48 EP vermek gerekiyordu ki bu nesne sadece ifade ettiğiniz duygu ifadelerini eylemlere dönüştürmeye yarıyor yani bu nesne olmadan dans etmek mümkün değildir .Ancak söz konusu metin2 pvp serverler olunca dans etmek için metin2 pvp serverler  içerisinde oyuncular böyle ufak nesneler yüzünden yapmak istediklerinde bir engel ile karşılaşmıyor direkt olarak nesnesiz istediklerini yapabilirler ki bu nesneyi ücretsiz olarak vererek de kullanmasını sağlayan metin2 pvp serverler     bulunmaktadır. Bu gibi farklılıkların olması iyi bir durumdur çünkü tüm metin2 pvp serverler     aynı olsaydı tek bir Metin2 TR olması daha mantıklı olurdu .Pvp oyunlarını tutkuyla bulabileceğiniz site adresi:"www.pvp-serverlar.biz"de bekliyoruz.
 

Pvp Serverler Sunucuya Dosya Atmak 
 

FTP programları sadece pvp serverler için değil internet sitesi olan her kişinin sık kullandığı bir programdır .FTP programın adı değil genel addır .Yani bu işlemi yapabilen programlara FTP denilmektedir ki bu işi geliştiren başka programlar da vardır .Bu programı size verilen sunucu giriş bilgileri ile açarak düzenlediğiniz pvp serverler dosyalarını veya direkt olarak sunucuda çalıştırmak istediğiniz dosyaları komple olarak atabilirsiniz ancak her dosyayı olduğu gibi programa atarsanız dosyalar çalışmamakla beraber zaman kaybedeceksiniz. 1 MB boyutunda olsa bile yüklenmesi uzun sürüyor . 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)