adscode
adscode

Öğrenciler,Öğretmenler ve İş Dünyası Gönüllüleri Genç Başarı Ticaret Fuarında Biraraya Geliyor

Genç Başarı Eğitim Vakfı, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü TORIUM Alışveriş Merkezi'nde düzenleyeceği Ticaret Fuarı'nda öğrencileri, öğretmenleri ve iş dünyası gönüllülerini bir araya getirecek.

Öğrenciler,Öğretmenler ve İş Dünyası Gönüllüleri Genç Başarı Ticaret Fuarında Biraraya Geliyor
Vakıf ve Dernekler
Genç Başarı Eğitim Vakfı, 60 yıldır 122 ülkede başarıyla uygulanan "Genç Başarı (Junior Achievement) Şirket Programı" kapsamında 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü TORIUM Alışveriş Merkezi'nde düzenleyeceği Ticaret Fuarı'nda öğrencileri, öğretmenleri ve iş dünyası gönüllülerini bir araya getirecek.
 
Lise öğrencilerine "iş fikri geliştirme, iş planı hazırlama, şirket kurma, işletme ve tasfiye etme tecrübesi" yaşatmayı amaçlayan ve öğrencilerin yaparak öğrenme motivasyonu, kişisel beceriler, takım çalışması, beşeri ilişkiler, finansal okur-yazarlık, kritik düşünme, istihdam edilebilirlik ve problem çözme konularında gelişimlerini hedefleyen "3X Programı"nın final ayağı olan Ticaret Fuarı'nda, 61 okuldan 80 Genç Başarı Şirketi, En İyi Stant, En İyi Satış/Pazarlama, En Yaratıcı Ürün ve genel klasmanda En İyi Şirket ödülleri kategorilerinde yarışacaklar.
 
Fuara katılan şirketler, Hatice Kal (TOBB Kadın Girişimciler Kurulu), Doğan Taşkent (Arkan&Ergin), Ali Gürdal (MNG Kargo), Aydın Bırık (Turkcell), James R. Moore (The Boeing Company) ve Minhac Çelik'ten (Microsoft Türkiye) oluşacak jüri tarafından En İyi Stant, En Yenilikçi Ürün ve MetLife En İyi Satış Pazarlama Ödülü kategorilerinde değerlendirilecek.
 
 
23  Mayıs Cumartesi, Saat: 10.00 – 17.00- TORIUM Alışveriş Merkezi, İstanbul


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)