adscode
adscode

RAMAZANIN BEREKETİ YURTDIŞI KARGOYA DA GELDİ!

RAMAZANIN BEREKETİ YURTDIŞI KARGOYA DA GELDİ!
Türkiye'den Haberler
RAMAZANIN BEREKETİ YURTDIŞI KARGOYA DA GELDİ!
 
Türkiye’nin en büyük online yurtdışı kargo sitesi KargomKolay.com, başta ortadoğu ülkeleri olmak üzere 220 ülkeye yurtdışı kargo gönderiminde 50%’ye varan indirimler açıkladı.
 
Dünya her geçen gün biraz daha küçülüyor, uzaklar daha yakın oluyor. Globalleşen bu dünyada yurtdışına paket yollamak da artık çok normal bir konu. Eskiden ihracat yapan şirketler için yurtdışına paket yollamak çok doğal bir süreçken artık eticaret şirketleri ve hatta şahıslar için de bu geçerli. Hatta kargo takibi de tek tıkla karşınıza geliyor.
 
ŞAHISLAR DA ARTIK YURTDIŞINA KOLAYCA KARGO GÖNDERİYOR!

Milli ve dini bayramlar, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, doğum günleri gibi özel günlerde yurtdışındaki akrabalara, arkadaşlara hediyeler yollamak, süprizler yapmak alıcıları sevindirdiği gibi, gönderenleri de mutlu ediyor. Bunun farkında olan KargomKolay.com ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere, 220’nin üzerinde ülkeye yapılan evrak ve paket gönderimlerinde, ramazana özel bir kampanya yayınladı.
 
PAKETİNİZİ KAPINIZDAN ALIYOR, YURTDIŞINDA KAPIDA TESLİM EDİYOR!

Bu kampanya dahilinde, Türkiye’nin neresinde olursanız olun, paketinizi kapınızdan alıp, 220 ülkede kapıya teslim ediyorlar. Yurtiçindeki kargo gönderimi kolaylığını yurtdışına da taşıyan KargomKolay.com, bu sayede hem uygun fiyatlarla gönderim yaparken, hem de mevcut tecrübeleri ile yurtdışına kargo gönderme işini de kolaylaştırıyor..
 
ŞİRKETLERE ÖZEL İNDİRİMLER YAPIYORLAR.

Özellikle ihracatçı firmalara da sürekli destekler veren KargomKolay.com, yurtdışına sıklıkla gönderim yapan firmalara özel fiyat listeleri tanımlıyor. Bu listeler sayesinde, KargomKolay.com’un yurtdışı kargo danışmanlığında ücretsiz faydalanabilen firmalar, kargo fiyatlarını da düşürmenin keyfini tadıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)