adscode
adscode

Robot Günleri'ne katılıyorlar

Fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak projeler üzerine eğitim gören Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencileri yeni projeleriyle Bağcılarlıların göğüslerini kabartıyorlar.

Robot Günleri'ne katılıyorlar
Eğitim
Öğrenciler katılacakları 2014 İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)  Robot Günleri'nde yeteneklerini sergileyecekler.

‘Dönüştür Kazan', ‘Sensörlü Sandalye', ‘Robotlu İşlematör', ‘Robot' gibi projeleriyle dikkat çeken Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencileri, mutfaktan atölye çalışmalarına kadar bir çok dalda eğitim görüyorlar. Açıldığı günden bu yana Bağcılarlıların da adeta göz bebeği haline gelen Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi'nde eğitim gören çocuklar, artık önemli etkinliklerde de boy göstermeye başladılar. Yetenekli İlkokul öğrencileri diş macunu, vazelin, kolonya yaparken ‘Dönüştür Kazan', ‘Dik Oturtan Sandalye', ‘Robotlu İşlematör', ‘Robot' gibi projelerle yeteneklerini sergilediler.

Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencileri, her yıl düzenlenen İTÜ Robot Günleri'nde kabiliyetlerini sergileyecekler. Öğrenciler, 11 ile 13 Nisan tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü'nde gerçekleştirilecek olan İTÜ Robot Günleri'ne Danışman öğretmenleri Erkan Yetkin ve Numan Kılıç rehberliğinde “Çizgi İzleyen Robot” kategorisinde katılacaklar. 2014 İTÜ Robot Günleri'nde yazılım ekibinden 3, Robotik ve Tasarım ekibinden ise 2 öğrenci yer alacak.

İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER

Yetenekli çocukların en iyi şekilde yetişmesi ve topluma faydalı olması amacıyla Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi'ni açtıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, şunları söyledi:
“Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da önceliğimiz çocuklarımız olacak. Onların en iyi eğitimi görmesi ve kaliteli okullarda okuması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizdeki bütün çocuklarımıza verdiğimiz emeklerin meyvelerini alıyoruz. Yetenekli İlkokul öğrencilerimiz de çalışmalarıyla bizi gururlandırıyor. Öğrencilerimizin 2014 İTÜ Robot Günleri'nde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.” 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)