adscode
adscode

Sahrayıcedit Sakinleri Anadolu Lisesi İstiyor

Sahrayıcedit Mahallesi sakinleri Anadolu lisesi, Fen lisesi, Meslek lisesi talepleri için Kadıköy İlçe Milli Eğitim’e yürüyecek.

Sahrayıcedit Sakinleri Anadolu Lisesi İstiyor
Okullardan Haberler
Sahrayıcedit Mahallesi Basın Açıklaması:

Mahalle sakinleri olarak, taleplerimizi içeren imzalı dilekçelerimizi 22 Mart Perşembe saat 13.30’da Kadıköy Altı yolda buluşarak Kadıköy İlçe Milli Eğitim’e yapacağımız toplu yürüyüş ve basın açıklamasıyla teslim edeceğiz. Bütün mahalle sakinlerimizi ve bu haklı talebimizi destekleyen kurum ve kuruluşları planladığımız yürüyüş ve basın açıklamamıza davet ediyoruz."
 
BASINA VE KAMUOYUNA

Sahrayıcedit Mahallesi Sakinleri olarak yıllardır haklı talebimizin takipçisi olan bizler, yetkililerin umursamaz tavırlarına sesimizi daha fazla yükselterek her durumda ve her platformda mahallemizde çocuklarımızın gidebileceği Anadolu lisesi, Fen lisesi, Meslek lisesi talebini dillendirmeye hakkımızı alana kadar devam edeceğiz. 2013/2014 yılında, hangi ihtiyaca dayandığı belli olmayan bir kararla, biz mahalle halkına sorulmadan, danışılmadan, bir oldu bittiye getirilerek, mahallemizin bütün akademik liseleri bir anda imam hatip liselerine çevrilmiştir. Herhangi bir esasa dayanmadan, inceleme, raporlama ve planlama yapmaksızın ve mahallenin ihtiyacına dayanmadan dönüştürülen bu liseler ile çocuklarımızın öğrenim hakkı ve eğitime eşit ulaşım hakkı yok edilmiş, kamusal yarar gözetilmeyerek mahallemizde farklı okul türünde eğitim almak isteyen çocuk ve veliler adeta cezalandırılmıştır. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)