adscode
adscode

TEOG soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

TEOG soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

TEOG soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?
Sınavlar
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında,1 milyon 174 bin 427 öğrencinin ter döktüğü TEOG sınavları heyecanı başladı. 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan TEOG soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Herkes bu sorunun cevabını merak etmeye başladı. TEOG'la ilgili tüm detaylar haberimizde...

TEOG SORU VE CEVAPLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi ortak sınavların oturumları sona erdi.

Ortak sınavların ilk oturumu, yurt içinde 970 merkez, 16 bin 237 okul, 91 bin 349 salonda; yurt dışında ise 7 ülke, 14 merkez, 22 okulda gerçekleştirildi.

Yurt içi ve yurt dışındaki merkezlerde saat 09.00, 10.10 ve 11.20'de başlayan sınavlarda, öğrenciler ilk gün Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden ikinci gün ise fen ve teknoloji, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girdi.

Her ders için dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruluk A, B, C, D kitapçık türleri kullanıldı ve her bir ders yazılısının süresi 40 dakika oldu.

1. dönem sınavlarının mazeret sınavları 12 13 Aralık tarihlerinde yapılacak. 27 28 Nisan 2016 tarihlerinde ise 2. dönem sınavları yapılacak. 1. dönem sınav sonuçlarının ocak ayında açıklanması bekleniyor. 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)