adscode
adscode

“TOBB ETÜ Kariyer ve Ortak Eğitim Günleri ‘17” başlıyor

“TOBB ETÜ Kariyer ve Ortak Eğitim Günleri ‘17” etkinliği, 23-24 Mart 2017 tarihlerinde TOBB ETÜ Konferans Merkezinde düzenlenecek.

 “TOBB ETÜ Kariyer ve Ortak Eğitim Günleri ‘17”  başlıyor
Üniversite
Öğrencilerin iş dünyasından girişimciler ve profesyoneller ile buluşabileceği etkinlikte, firmalar da standlar kurarak öğrencilere ortak eğitim ve iş imkanları hakkında doğrudan bilgi verecek, sorularını cevaplandıracak.

23 Mart 2017-Perşembe günü saat 10.30’da TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. Adem ŞAHİN’in konuşmasıyla başlayacak olan etkinlik, ertesi gün TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun kapanış konuşması ve Kapanış Kokteyli ile sona erecek.

Etkinliğin ilk gününde (23 Mart 2017-Perşembe) ilk konuşmacı “Pepee” adlı çizgi filmin yaratıcısı Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları Kurucusu Ayşe Şule BİLGİÇ olurken, Günaydın Et Kurucu Ortağı Cüneyt ASAN hayat hikayesini anlatıp, sıfırdan marka oluşturma tecrübesini ‘kasap şov’la beraber öğrencilerle paylaşacak. Aynı gün KPMG Kıdemli Müdürü Engin ÖLMEZ, PricewaterhouseCoopers Ortağı Murat SANCAR, Sorbus Bilişim Teknolojileri ve GO Maint Me Kurucusu Baran AK, Spor ve Sağlıklı Yaşam Koçu Simge DUMAN etkinlikte konuşma yapacak.

İkinci gün (24 Mart 2017-Cuma) ise Türk Ekonomi Bankası Dijital Pazarlama Müdürü Gülben YAĞCI, Coca Cola Yetenek Kazandırma Yöneticisi Nihan URAL, Kimola Kurucusu Mustafa SAVAŞ, Mikro & Management Şirketi Kurucusu Oğuz BENLİOĞLU, TÜYAP Anadolu Fuarlar A.Ş. Genel Müdürü Cihat ALAGÖZ etkinliğe konuşmacı olarak katılacak. Etkinliğin kapanış konuşmasını ise saat 16.00’da TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU gerçekleştirecek.

Etkinliğe katılarak stand açacak firma ve kuruluşlar ise şunlar:

Nuhun Ankara Makarnası, ASELSAN, CaffeMio, Coca Cola, Demir Export, Doğadan, Eti Bisküvileri, FİGES, ICTERRA, İŞKUR, Kurukahveci Mehmet Efendi, Mağdenli Nakliyat, Onur Mühendislik A.Ş, Pepsico, PWC, Starbucks, TAI, TEB, TEI, Torrecid, TÜBİTAK-BİLGEM, United Towers, Türk Traktör, TOBB ETÜ Hastanesi, HAVELSAN, GAMA Holding, VAILLANT Grup Türk Demirdöküm, LÖSEV, SUSHICO VIAFLAT, Jargon Medya

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)