adscode
adscode

Vizyonda 5 yeni film var!

Birbirinden kaliteli filmler bu hafta vizyonda.

Vizyonda 5 yeni film var!
Kültür Sanat
Ammar: Cin Tarikatı

Türü: Korku

Yönetmen: Özgür Bakar

Oyuncular: Ozan Akbaba, Alican Cokogur, Dilşah Demir

Konu : Feride, sevgilisi, ev arkadaşı ve arasını yapmayı düşündüğü Barkın hafta sonu bir dağ evine gitmeye karar verirler. Fakat istenmeyen sürpriz misafir Canan’ın gelmesiyle yolculuk gergin başlar. Bu klasik başlangıç daha önce şahit olmadığımız türden bir bulmacaya Feride’nin gözünden bizi davet eder. Birbiri ardına gelişen korkunç olaylar başta Feride olmak üzere herkesi içinden çıkması imkansız olan, adeta bir labirentin içine hapseder. 

Filmde Turan Özdemir, Halil Sezai, Berke Hürcan, Selim Erdoğan gibi sürpriz isimler de yer alıyor.




Non-Stop

Türü: Gerilim, Aksiyon

IMDb Puanı: 7.3

Yönetmen: Jaume Collet-Serra

Oyuncular: Liam Neeson, Julianne Moore, Scoot McNairy

Konu : Liam Neeson, her 20 dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks’ı canlandırıyor. Kimin suçlu kimin masum olduğunun bilinmediği ve herkesin bir şüpheli olabileceği bu uçakta Bill Marks iki yüz kişinin hayatını kurtarmak için savaşırken kendini hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı büyük bir oyunun içinde buluyor. 60 milyon dolar bütçeli filmin yönetmenlik koltuğunda Liam Neeson’ın daha önce “Kimliksiz”de beraber çalıştığı Jaume Collet-Serra bulunuyor.




Hazine Avcıları

Türü: Biyografi, Dram, Savaş

Orijinal Adı: The Monuments Men

IMDb Puanı: 6.3

Yönetmen: George Clooney

Oyuncular: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray 

Konu: Film, müze yöneticileri, mimarlar ve sanat tarihçileri gibi alanlardan gelmiş askerlikle hiç alakası olmayan yedi sanat aşığı insanın Nazi hırsızlardan dünyaya mal olmuş sanatsal başyapıtları kurtarma ve asıl sahiplerine iletme hikayelerini anlatıyor.




Mavi Ring

Türü: Dram

Yönetmen: Ömer Leventoğlu

Oyuncular: Ezgi Çelik, Kemal Ulusoy, Sezgin Cengiz 

Konu : Kentli, orta sınıf, mazbut bir aile ortamında yetişmiş olan Doktor Pınar, Devlet Hastanesinde uzman doktor olarak çalışmaktadır.
 
Doktor Pınar, bir gece yarısı, çalıştığı hastanenin başhekimliğinin resmi yazısı ile kendisini bir hapishanenin toplu sevkinde görevli bulur. Katıldığı sevk, açlık grevinde bir ayını doldurmuş olan politik mahkumların kanlı bir operasyonla teslim alınıp, toplu halde başka bir kente sürgün edilmesidir. Şiddet dolu bu yolculuk, Pınar'ın; iktidar, insan, adalet, ahlak, vicdan gibi temel konularda ciddi bir sorgulamaya girmesine yol açacaktır.



Soğuk

Türü: Dram

Yönetmen: Uğur Yücel

Oyuncular: Ahmet Rifat Sungar, Valeriya Skorokhodova, Julia Vaniukova

Konu: Türkiye’nin sınır şehri Kars. Üç Rus kız kardeş bir pavyonda çalışmaktadır. Hayatında karısından başka bir kadın bilmeyen bir tren yolu işçisi kızlardan en küçüğüne aşık olur.  İşçinin erkek kardeşi şehrin belalılarından biridir. O da 3 kız kardeşin etrafında dolaşmaktadır. Ruslardan en küçüğü İrina’nın ülkesine dönmeye birkaç günü kalmıştır. Bundan sonrası kızların ve yol işçisi aşığın istediği gibi gitmeyecektir.



Düğün Dernek

Türü: Komedi

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin

Konu : Gişe rekorları kıran film Düğün Dernek, ekstra 30 dakika eklenmiş yeni versiyonu ile yeniden sinemalarda. 6.7 milyonluk seyirci rekoruna sahip filmin konusu şöyle: Sivaslı Tarık ve Letonyalı Nugesha’nın aynı ülkede çalışabilmek için acilen evlenmeleri gerekir. Ancak damadın babası İsmail için, dört dörtlük bir düğün yapmak şarttır.  Sivas’da düğün gelenekleri ağır, İsmail’de imkan dardır, ama can yoldaşları ile tüm Sivas seferber edilecektir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)