adscode
adscode

Yurt Genelinde Yarın Okulların Tatil Edildiği İl ve İlçeler

Kar yağışının hızlı bir şekilde bastırması nedeniyle tatil olan okulların listesine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Yurt Genelinde Yarın Okulların Tatil Edildiği İl ve İlçeler
Türkiye'den Haberler
BURSA'DA OKULLAR TATİL
Bursa’da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle, Bursa Valiliği kentteki tüm ilk, orta ve liselerde eğitime yarın (Perşembe) bir gün daha ara verdi. Yurdu etkisi altına alan kar yağışı Bursa’da yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Bursa Valiliği kötü hava koşullarının devam etmesi nedeniyle yarın da il genelindeki ilk, orta ve lise dereceli okullarda eğitime yarın da (Perşembe) ara verdi. Valilik, resmi kurumlarda çalışan hamile ve engelli kişileri de yarın idari izinli olarak sayacak. Bursa’da ilk, orta ve lise olmak üzere bin 490 okulda, toplam 520 bin öğrenci eğitim görüyor.

UŞAK'TA OKULLAR 2 GÜN TATİL
Uşak’ta Perşembe ve Cuma günleri aşırı soğuklardan dolayı eğitime ara verildi. Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada; "Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporlarına göre 08-09 Ocak 2015 tarihlerinde, ilimizde son yılların en soğuk günleri beklendiğinden; Valiliğimizce, İlimiz Merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel rehabilitasyon merkezleri, dershaneler, etüt merkezleri ile diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlara ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının 08-09 Ocak 2015 tarihlerinde 2 (iki) gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir." Denildi. Ayrıca; Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan görevli personelden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 08-09 Ocak 2015 tarihlerinde 2 (iki) gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi.

MANİSA DEMİRCİ'DE OKULLAR TATİL
Demirci ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların yarın tatil edildiği bildirildi. Demirci Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı, oluşan buzlanma ve don nedeniyle yarın ilçedeki ilköğretim okulları, lise ve dengi okullar tatil edildi.

ADANA TUFANBEYLİ'DE OKULLAR TATİL
Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde elverişsiz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi. Adana’nın yüksek kesimlerindeki bazı ilçelerinde kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Aladağ ilçesinde başlayan kar yağışı ve tipi nedeniyle merkeze uzak 6 mahallesine giden yollar ulaşıma kapandı.

BALIKESİR DURSUNBEY'DE OKULLAR TATİL
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde tüm okullar yarında tatil edildi. Dursunbey’de yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebi ile iki gündür tatil edilen okullar bugün de tatil edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada İlçe hıfzıssıhha kurulunun kararına göre bugün tatil olan okulların yarında kurul kararınca tatil edildiği bildirildi.
DHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)