adscode
adscode

Afrikalı öğrencilerin toplantısı

Gaziantep’teki üç üniversitede öğrenimlerini sürdüren, Afrika’nın çeşitli ülkelerinden 200 kadar öğrenci, Afrika Öğrencileri Birliği Toplantısı’nda bir araya geldi.

Afrikalı öğrencilerin toplantısı
Etkinlikler
Gaziantep Üniversitesi’nde GAÜN Uluslararası Öğrenci Ofisi’nin koordinasyonunda bir araya gelen ve aralarında bu yıl ilk mezunlarını verecek olan öğrenciler, çeşitli etkinliklerini de sahneledi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan GAÜN Uluslararası Öğrenciler Ofisi Sorumlusu Ayşa Burcu Mıhçıoğlı, üniversitelerinde dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen bin 600 yabancı uyruklu öğrenci olduğunu vurguladı. Mıhçıoğlu, tüm yabancı öğrencilerin gerek GAÜN,  gerek Hasan Kalyoncu, gerekse Zirve Üniversitesi’nde huzurlu bir şekilde eğitimlerini sürdürmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurguladı. Gaziantep’te ilk kez bu yıl faaliyet göstermeye başlayan Afrikalı Öğrenciler Birliği adına yapılan konuşmalarda ise, öğrencilerin birbirlerine destek olmak, akademik ve sosyal yaşamda başarıyı sağlayabilmek, eğitimlerini sürdürdükleri kent yaşamına katkıda bulunma yolunda mesajlar verildi.

Afrika’yı anlatan video gösterimi, müzik dinletisi ve öğrencilerin hazırladığı tiyatro oyunları ile oldukça renkli görüntüler yaşandığı etkinlik, vedalaşma ile sona erdi.      


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)