adscode
adscode

Anaokulu Öğrencilerine Baba Öğretmen

Erzurum’da bir köyde görevini yürüten 31 yaşındaki anaokulu öğretmeni Ramazan Şahin, öğrencilere baba gibi davranarak velilerden takdir topluyor.

Anaokulu Öğrencilerine Baba Öğretmen
Eğitim
Merkez Aziziye İlçesi’ne bağlı Alaca Köyü Yunus Emre Yücelik Anaokulu’na 2 yıl önce atanan öğretmen Ramazan Şahin, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun. Evli ve 2 çocuk babası Şahin, öğrencileri ile bir baba gibi ilgilendiğini anlattı.

Okulda 11 öğrenci bulunduğunu aktaran Şahin, öğrencilerin hafta içi her gün 08.30-13.30 saatleri arasında eğitim-öğretim gördüğünü söyledi. Erkek öğretmenin ana okulunda görevlendirilmesinin velileri şaşırttığını belirten Şahin, bu konuda şöyle konuştu:

"Anaokulu öğretmenliği kadın mesleği olarak bilinir. Ama son zamanlarda erkekler de bu mesleğe ilgi gösteriyor. Severek yaptıktan sonra problem yok. Öğrencilerime kendi çocuklarımdan daha çok ilgi gösteriyor ve onları seviyorum. Sabahları onları güler yüzle karşılıyorum. Ders bitiminde çocukların tek tek üstlerini, ayakkabılarını bile giydiriyorum. Tatillerde bile telefonla görüşüyoruz."

Yunus Emre Yücelik Anaokulu’nun resmi açılışı, dün Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik tarafından yapıldı.

DHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)