adscode
adscode

Erzincan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne Yeni Dekan

Erzincan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Muhammet Yıldırım yerini, aynı fakültede Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı olarak görev alan Prof. Dr. Turgut Karabey’e devretti.

Erzincan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne Yeni Dekan
Eğitim
Görev değişimi nedeniyle düzenlenen görev devir-teslim törenine Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, şöyle dedi:
“Prof. Dr. Yıldırım ve ekibi görevlerini en iyi biçimde yerine getirdi. Hocamızın fakültemize büyük hizmetleri oldu. Kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Görevi devralan Prof. Dr. Turgut Karabey Hocamız da yine aynı fakültemizde uzun yıllar özveriyle görev yaptı. Bundan sonra da dekan olarak deneyimlerini bizlerle paylaşmaya devam edecek.’’ 
           
Prof. Dr. Muhammet Yıldırım ise yeni göreviyle ilgili şöyle konuştu:
“Fakültemizin kuruluş sürecinden bu yana canla başla çalışarak bu kurumu daha ileriye ve yükseğe taşımaya gayret ettik. Öğretim üyesi arkadaşlarımızla, güzel çalışmalar yaptık. Rektör ve yönetim bizlere önemli destekler verdi, zor günlerde birbirimizin yanında olduk. Görevi fakültemizin öğretim üyelerinden Prof. Dr. Turgut Karabey’e devretmenin mutluluğu içindeyim. Hocamızın bizden devraldığı bu görevi başarıyla sürdüreceğine inanıyorum. Başarılar dilerim.” 
         
Devraldığı görevin büyük sorumluluk istediğini anlatan Prof. Dr. Turgut Karabey de, " Öğretim üyesi arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışarak bu kurumu daha ileriye ve yükseğe taşımaya gayret edeceğiz" dedi

Görev değişimi nedeniyle düzenlenen görev devir-teslim törenine Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. N. Fahri Taş, Prof. Dr. Adnan Özel ile bazı fakülte dekanları ve öğretim elemanları katıldı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)