adscode
adscode

ESET Türkiye Amatör Video Yarışması Başlattı

Dünyanın en büyük antivirüs yazılım kuruluşlarından ESET, Facebook sayfası üzerinden bir amatör video yarışması başlattı.

ESET Türkiye Amatör Video Yarışması Başlattı
Etkinlikler
“ESET’ten önce, ESET’ten sonra“ konulu yarışmada ESET Türkiye, kullanıcıları bu konuyla ilgili videolar hazırlamaya davet ediyor. İçerik olarak uygun görülen videolar, ESET’in sayfasına yüklenecek ve oylamaya sunulacak. 5 Eylül 2012 tarihine kadar devam edecek yarışmada, en yüksek puanı alan video sahibi Sony Vaio Notebook ile ödüllendirilecek. 
“ESET’ten önce, ESET’ten sonra“ yarışmasında katılımcıların, bu konuyla ilgili hazırlayacakları videoları, DropBox ya da Hotfile gibi dosya paylaşım sitelerine yükleyerek, ilgili linki ESET’le paylaşmaları gerekiyor. Söz konusu link, katılımcının adı, soyadı, e-mail ve adres bilgileri ile birlikte facebook@eset.com.tr adresine gönderilmeli. 

İçerik olarak uygun görülen videolar, ESET’in Facebook sayfasına yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren de oylamaya sunulacak. Yarışmaya kabul edilen videoların aldığı her beğeni 1 puan, her paylaşım ise 2 puan değerinde olacak. Yarışma sonunda, her video için bu puanlar toplanacak ve en yüksek puana erişen video sahipleri ödüllendirilecek. En yüksek puanı alan video sahibine Sony Vaio VPCEH3V8E/W Notebook, ikinciye PlayStation 3 Slim 160 GB Konsol, üçüncüye ise yeni nesil Ipod Touch 8 GB armağan edilecek. Yarışma 5 Eylül 2012 saat 10:00’da sona erecek.
Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi http://www.facebook.com/ESETTurkiye adresinden de edinilebilir. 
egitimajansi.com



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)