adscode
adscode

Formasyon Yine Sıkıntı Yarattı!

Formasyon eğitimi her zaman sıkıntı yarattı. Yaratmaya da devam ediyor. Son gelinen nokta ise kafaları iyice karıştırdı.

Formasyon Yine Sıkıntı Yarattı!
Günün Yazısı
YÖK ve MEB bu konuda ancak umutsuzluğa neden oluyorlar. Yüz binlerce gencin moral değerlerini sıfıra indiriyorlar. Keşke biraz daha ciddi olabilseler.

İşte gelinen son nokta:

"Eylül'de formasyon için koşuşturmaya başlayacağım derken formasyona ALES şartı geldi. Oturduk 2 ay ona çalıştık derken tercihler yapıldı. 6 Aralık'ta son bulan pedagojik formasyon tercihleri, 25 aralık 2013 tarihine kadar açıklanmadı ve bugün yarın açıklanır diye beklediğimiz tercih sonuçları, YÖK'ün yaptığı son duyuru ile 16 ocak 2014'te yapacağı konusu belli olmayan bir toplantı sonunda açıklanacakmış.

Bu rezaletin medyada haber olmaması bizleri fazlasıyla üzüyor. Ben ve benim gibi binlerce arkadaşım psikolojik olarak çökmüş durumdayız. Bu sadece psikolojik bir çöküntü de değil. Maddi açıdan da çöküntüdeyiz. Çünkü iş görüşmesine gittiğimizde ben formasyon çıkarsa gideceğim dediğimizde işi alamıyoruz. Bu konuyu irdelemenizi rica ediyoruz.  Eğer bu konuyu araştırmaya başlarsanız, bazı üniversitelerin nasıl şişirme tablolar kullandığını çok net göreceksiniz..."
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)