adscode
adscode

Hayat Bu Kadar Ucuz mu?

Yurtdışı bursiyerlerin çektiği çileleri önceki ay uzun uzadıya yazmıştım. ​ Şimdi onlardan birisi çok genç yaşta kalbine yenildi.

Hayat Bu Kadar Ucuz mu?
Günün Yazısı
Arkadaşlarına attığı mesajlar, yaşadıkları sıkıntıları çok çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor. 

Ailesine, arkadaşlarına sabır diliyoruz. Alışmaları hiç kolay değil. Hele bir de sırf bilim uğruna yaşadığı sıkıntılar yüzünden kalbi bu eziyete dayanamadıysa alışılması çok daha zor...
Diğer bursiyerlerden gelen mesajlar da yürekler acısı. 

Beş Bin Burs projesi Beş Bin Acıya dönüşmeden aşağıdaki sese kulak vermek gerekir:

Ocak ayinda "bes yilda bes bin ogrenci" yle ilgili haberler yapmistiniz. tekrar tesekkur etmek isterim size. 

Ancak  Newyork Egitim Ateseliginden gelen haberle yine yikildik. http://newyork.meb.gov.tr/www/ogrencimiz-emel-aslan-con-vefat-etti/icerik/255

Kanadada doktora egitimini yapan arkadasimiz EMEL ASLAN CON  gecirdigi kalp krizi sonucu vefat etmistir. Tabii ki vefatini sadece uzerimize yikilmaya calisilan tazminat yukune baglamak dogru olmaz ancak Emel arkadasimiz twitter hesabini #ylsysorunlari  'na dikat cekmek icin acmis ve sorunlarini dile getirmistir. @emlaslan85 arkadasimizin twitter hesabidir, yazdiklarina retewwet ettiklerine sizde bakabilirsiniz. 

Sizden bir ricada bulunmak istiyorum tum MEB bursiyerleri adina, arkadasimiz icin uzuntumuzu sizin sayenizde duyurmak isteriz. 

Haberi duyduk duyali pek cok bursiyer arkadasimiz sok gecirmis bulunmaktayiz. Gencecik piril piril bir insani kaybetmis olmanin uzuntusu bizi derinden sarsti. icimizden gecenleri size daha guzel bir dille anlatmak isterdim ama bu aci halinda hic kolay olmuyormus.

Sizden ricam Emel'in  durumuyla ilgilenip acimizi ve uzuntumuzu kosenize tasimaniz.

(Cok uzulerek soyluyorum onumuzdeki ay Burs odemesi bir kisiye eksik gonderilecek yani mudurlerimizin ifadesiyle 'devletimizin parasi artik bosa gitmeyecek')


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)