adscode
adscode

Hayatta İkinci Tercihlere Hep Yer Vardır

Yükseköğretim kurumuna yerleşemeyen öğrenciler için ek yerleştirme başvuruları başlıyor. Bu dönemde doğru ve akıllı bir tercih yapılırsa, yeniden sınav hazırlığına ve aynı stresi tekrar yaşamaya gerek…

Hayatta İkinci Tercihlere Hep Yer Vardır
Üniversite

 

 

 

 


Her yıl olduğu gibi bu yılda üniversiteye giriş sınavları yapıldı, sonuçlar açıklandı ve pek çok öğrenci yeni okullarına kaydını yaptırdı. Üniversiteye girmek için yeterli puanı almış fakat herhangi bir bölüme yerleşememiş adaylar için henüz her şey bitmiş değil.

 

Üniversitelerin kayıtlar sonrası boş kalan kontenjanlarına öğrenci alımı tekrar yapılacak. Ek yerleştirme olarak bilinen bu süreçten yararlanmak için üniversitelerin yeni açılan ve ek yerleştirme dönemi için kontenjan açığı oluşmuş bölümlerini sıkı takip etmek ve programların detaylarını iyi bilmek gerekiyor.

 


Ek kontenjan döneminde Üsküdar Üniversitesi’nde %  75’e varan burs olanakları

Davranış bilimleri ve sağlığı alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi ek yerleştirme döneminde de öğrencileri kabul ediyor. Üsküdar Üniversitesi’nde farklı bölümlerde % 75’e varan burs olanaklarıyla eğitim-öğretim görme şansı sürüyor.

 


Ek kontenjan döneminde Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci alacak programlar; Odyometri, Ameliyathane Hizmetleri, Perfüzyon Teknikleri, Anestezi Teknikerliği, Engelli Bakım ve Rehabilitasyonu, Fizyoterapi (İ.Ö.), İlk ve Acil Yardım (İ.Ö.), Diyaliz (İ.Ö.) ve Optisyenlik (İ.Ö).
Üsküdar Üniversitesi’nin Ek Yerleştirme döneminde öğrenci alacağı bölümlere ilgili bilgi için http://www.uskudar.edu.tr/ek-kontenjanlar.php web sitesi ziyaret edilebilir.





Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)