adscode
adscode

Hisar Okulları’nda Yurt İçi Üniversiteler Fuarı Düzenleniyor

Hisar Okulları, öğrencilerin eğitim görmeyi düşündükleri üniversiteleri daha iyi tanımaları ve daha doğru tercihler yapmaları amacıyla “Yurt İçi Üniversiteler Fuarı” düzenliyor.

Hisar Okulları’nda Yurt İçi Üniversiteler Fuarı Düzenleniyor
Etkinlikler

Bu yıl beşincisi gerçekleşecek Yurt İçi Üniversiteler Fuarı’nda, öğrenciler, velileriyle beraber okul kampusu içerisinde 17 seçkin üniversite ile tanışma fırsatı elde edecekler. Katılımcı üniversiteler,  misyon ve vizyon, sağladıkları imkanlar, eğitim koşulları ve verdikleri mesleki programlar gibi konularda bilgi verecekler. 20 Nisan 2012 tarihinde gerçekleşecek fuara Acıbadem Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Işık Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Bilim Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi gibi üniversiteler katılacak.

Ayrıca fuarda meslek tanıtım etkinliği de düzenlenecek. Meslek tanıtım etkinliğinde, öğrenciler 14 mesleki program ile ilgili olarak akademisyenler ve alanında uzman profesyonellerden bilgi alma şansı bulacaklar. Bilgi verilecek mesleki programlar arasında; Yeditepe Üniversitesi Tıp ve Genetik, Sabancı Üniversitesi Makine(Mekatronik) ve Malzeme Mühendisliği, Kadir Has Üniversitesi Hukuk ve Uluslararası İlişkiler, Özyeğin Üniversitesi işletme, - Finans ve Girişimcilik, İstanbul Aydın Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Radyo-TV-Sinema, Okan Üniversitesi Otomotiv ve Elektrik-Elektronik  Mühendisliği  ve Işık Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık gibi bölümler bulunuyor.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)