adscode
adscode

Kozyatağı Rotary Kulübü'nden 23 Nisan - 23 Çocuk projesi

Kozyatağı Rotary Kulübü, Malatya Rotary Kulübü ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramının 96. yılında 23 Malatyalı çocuğu İstanbul'da ağırlayacak...

Kozyatağı Rotary Kulübü'nden 23 Nisan - 23 Çocuk projesi
Etkinlikler
Her yıl Kandıra Mehmet Özbey İlköğretim Okulundan davet ettiği en az iki sınıf öğrenciyi özel otobüslerle İstanbul'a transfer edip, Radisson Blu Ataşehir otelinin sponsorluğunda eğlenceli aktivitelerle ağırlayan, Kozyatağı Rotary Kulübü, bu yıl mevcut projeye ek olarak; 23 Nisan - 23 Çocuk projesini hayata geçiriyor... İzinler alındı, hazırlıklar tamamlandı..
 
Büyük Atatürk'ün çocuklara hediye ettiği ve dünyada sadece Türkiye Cumhuriyeti'nde kutlanmakta olan 23 Nisan Çocuk Bayramının tarihi önemi de vurgulanacak. Misafir çocukların doyasıya eğlenmelerinin yanı sıra İstanbul'u tanımaları ve farklı ailelerin misafirleri olmaları açısından yaşayacakları çeşitli deneyimlerle görgü ve kültürlerinin, bilgi ve becerilerinin gelişmesi de hedeflenecek.
 
Yaşları 10 ila 13 arasında değişen 12 erkek, 11 kız öğrenci, 22 Nisan Cuma sabahı, belki de hayatlarında ilk defa şehir dışına seyahat edecekler, bazıları hayatlarında ilk kez uçağa binip İstanbul'a ulaşacaklar... 2 öğretmenleri kendilerine eşlik edecek. Kozyatağı Rotary Kulübü, projenin yaratıcısı olarak 23 konuğunu öğretmenleri ile birlikte büyük bir heyecanla Sabiha Gökçen Havalimanında karşılayacak..
 
23 çocuk, Kozyatağı Rotary Kulübünün, özellikle de aynı yaş grubunda çocuğu olan üyelerinin evlerinde misafir edilecekler... Radisson Blu Otel toplanma mekanı olacak ve grup toplu geziler yapacak..
 
Programda özetle, ilk gün havaalanında karşılamayı takiben şehir turu, Rahmi Koç Müzesi gezisi, ikinci gün Radisson Blu Otel'de 23 Nisan eğlencesi ve ardından tekne gezisi, son gün ise Kidzania gezisi bulunmaktadır. 23 Nisan eğlencesine ayrıca 40 Kandıra Akçaova İÖO öğrencisi de katılacaktır.
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)