adscode
adscode

KPSS Ders Çalışma Programı ve Soru Bankası Önerileri

Yoğun ve verimli bir çalışma programı gerektiren KPSS, memur olma hedefi olan herkesin girmesi gereken bir sınavdır.

KPSS Ders Çalışma Programı ve Soru Bankası Önerileri
Reklam
Güncelleme : 06-Oct-20 14:49

Yoğun ve verimli bir çalışma programı gerektiren KPSS, memur olma hedefi olan herkesin girmesi gereken bir sınavdır. Lise, önlisans ve lisans mezunları için ayrı ayrı düzenlenen bu sınav, farklı oturumlardan meydana gelir. Tüm adayların ise Türkçe, matematik, tarih, coğrafya ve vatandaşlık derslerine ait soruları çözmesi zorunludur. Her bir ders geniş konu içeriğine sahip olduğu için sınava hazırlanırken belli bir programa göre ilerlemeniz yararınıza olacaktır. Özellikle KPSS matematik konularına çalışırken öncelikle sınavda hangi konulardan ne kadar soru çıktığını öğrenmeli, analiz yaparak çalışmaya devam etmelisiniz.

Sınavda karşınıza çıkma olasılığı yüksek konulara ağırlık vermeniz sizi hedeflediğiniz puanı almaya daha çok yaklaştıracaktır. Kişiye özel olarak hazırlanan KPSS ders çalışma programı bu süreçte en önemli yardımcınız olacaktır. Süreç tüm adaylar için benzer şekilde ilerlediğinden dolayı dilerseniz ortak kaynaklar da tercih edebilirsiniz.

KPSS Dersleri ve Konuları ile Başarıya Ulaşın

KPSS dersleri kendi içerisinde genel kültür ve genel yetenek olmak üzere ikiye ayrılır. Genel yetenek kısmında otuz Türkçe ve otuz matematik soruları yer alır ve toplam atmış soru bulunur. Genel kültür kısmında ise tarih, coğrafya ve vatandaşlık derslerine yer verilir. Bunlara ilaveten sınavın son kısmında güncel bilgileri ölçen sorular da yer almaktadır. Tüm KPSS kitapları bu dersleri içerecek şekilde hazırlanmaktadır. Bunların yanında KPSS ders çalışma programı için de yakın tarihe ait güncel bilgilere de çalışmanız genel kültür puanınızın artmasını sağlayacaktır.

Genel yetenek çalışırken ise Türkçe için bol bol paragraf sorusu çözerek okuma anlama kabiliyetinizi geliştirebilirsiniz. Bu süreçte Tonguç Mağaza KPSS Türkçe kaynaklarından yardım alabilirsiniz. Paragrafa ek olarak sözcükte ve cümlede anlam, yazım ve noktalama, ses olayları ve diğer tüm dil bilgisi konularına da göz atabilirsiniz. KPSS kitapları içerisinde bunlara dair çok sayıda örneği bir arada bulabilirsiniz.

 

En Kaliteli KPSS Matematik Soru Bankası

KPSS matematik konuları çalışma programınız içerisinde geniş yer tutacaktır. Sınavın ilk oturumunda karşınıza çıkacak olan bu dersi ne kadar iyi çalışırsanız puanınız o kadar yüksek olacaktır. Bunun için kendinize kaliteli, güncel ve güvenilir KPSS soru bankası satın almalısınız. Tonguç Mağaza’yı ziyaret ettiğinizde sizi bir adım öteye götürecek pek çok faydalı kaynakla karşılaşabilirsiniz. Her birİ sınav formatına uygun olacak şekilde hazırlanan KPSS matematik kitapları, internet sitesine özel indirimli fiyatlardan satışa sunulur. Böylece bütçenizi zorlamadan istediğiniz Tonguç Mağaza kitabını hemen satın alabilirsiniz. Vereceğiniz tüm kitap siparişleri kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)