adscode
adscode

Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Seçildi

Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı’na AK Parti Amasya Milletvekili Mehmet Naci Bostancı seçildi.

Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Seçildi
Eğitim
Komisyonda, Başkan Fikri Işık’ın Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı olması nedeniyle seçim yapıldı. Başkanlığa, kullanılan 16 oyun tamamını alan Mehmet Naci Bostancı seçildi.
Bostancı, komisyon başkanı olduktan sonra yaptığı konuşmada, üyelere teşekkür ederek, “Beraber güzel çalışmalar yapacağız. Güveniniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Siyaset bilimci ve iletişimci Mehmet Naci Bostancı hakkında ekşi sözlükte, ‘ılımlı, liberal’ bir çizgide olduğuna dair yorumlar yapılıyor.

Mehmet Naci Bostancı kimdir?
Mehmet Naci Bostancı, 2 Ağustos 1957'de Amasya'da doğdu. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bostancı; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset ve İdare Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Bölümü’nde tamamladı.
Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde siyaset bilimi ve iletişim bilimleri alanında dersler verdi. 1990'da doçent, 1996'da profesör oldu. Aynı fakültenin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanlığı görevini yürüttü ve Dekanlık görevinde bulundu. Zaman gazetesi başta olmak üzere, değişik gazete ve dergilerde çok sayıda makalesi yayınlandı. 17 kitabı ve çok sayıda makalesi  bulunuyor. Bostancı, 24’üncü Dönemde Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Üyesi oldu.
İyi derecede İngilizce bilen Bostancı, evli ve 2 çocuk babası.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)