adscode
adscode

Seçim Öncesi Öğretmen Atamaları Müjdesi Açıklanabilir

Öğretmen ataması için beklenen müjde bugün açıklanabilir. Bilindiği üzere AK Parti seçim beyannamesi yarın (4 Ekim) açıklanacak. İşte öğretmen adaları bu vaatlerin içerisinde atama müjdesini de bekliyor.

Seçim Öncesi Öğretmen Atamaları Müjdesi Açıklanabilir
Türkiye'den Haberler
Kasım ya da Şubat ayı öğretmen atamaları müjdesi bugün verilebilir. Atama bekleyen öğretmenler için 4 Ekim 2015 tarihi büyük öneme sahip. Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün Ak Parti seçim beyannamesini açıklayacak. Ak Parti'nin açıklayacağı seçim beyannamesini açıklayacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Şubat ayında öğretmen atamaları müjdesini vereceği iddia ediliyor.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı, geçtiğimiz günlerde Şubat ayında öğretmen atamaları talebi için "Gençlerimizi memnun edeceğimizi, düşünüyorum" diyerek atama bekleyen öğretmen adaylarını heyecanlandırmıştı. Bugün 2 gazetede çıkan öğretmen atamaları ile ilgili haberler ve Nabi Avcı'nın açıklamaları, yarın seçim beyannamesi açıklamasında öğretmen atamaları müjdesinin verileceğini gösteriyor.

Atama bekleyen öğretmenler Kasım'da ve Şubat ayında öğretmen atamaları yapılması için kurdukları sosyal platformlar aracılığıyla seslerini yetkililere duyurmaya çalışıyor. Atama bekleyen öğretmenlerin bu uğraşlarını, çıkan haberlere göre değerlendirdiğimiz zaman boşuna olmadığını söylemek mümkündür. Eylül ayında yapılan 37 Bin Öğretmen atamasının, Öğretmen ihtiyacı ve atama bekleyen öğretmen sayısını da düşününce yetersiz olduğu ortada. Bu durumda büyük öneme sahip olan Ak Parti seçim beyannamesini atama bekleyen 380 Bin öğretmen adayı büyük merakla bekliyor. 

Ak Parti Seçim Beyannamesini takip edip, siz atama bekleyen öğretmen adaylarımıza Başbakan Ahmet Davutoğlu  müjde verdiği an siz ziyaretçilerimize duyuracağız. Temennimiz öğretmen atamaları konusunda atama bekleyen öğretmen adaylarımızın beklentilerini karşılayacak olan bir atama kadrosunun verilmesidir.

Kaynak: Meb Personel

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)