adscode
adscode

Üniversite Kayıtları Bayrama Denk Gelince Öğrenciler Tepkili

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), üniversite kayıtlarını bayram yoğunluğuna denk getirdi. Bilet bulmakta zorlanacaklarını belirterek öğrenciler, kayıt tarihinin değiştirilmesini istiyor.

Üniversite Kayıtları Bayrama Denk Gelince Öğrenciler Tepkili
Üniversite

 

 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), üniversite kayıtlarını bayram yoğunluğuna denk getirdi. Bilet bulmakta zorlanacaklarını belirterek öğrenciler, kayıt tarihinin değiştirilmesini istiyor. Twitter'da #ÖSYMbayramımızehiretme 'hashtag'i ile kampanya başlatan öğrenciler, dört gözle ÖSYM'den gelecek cevabı bekliyor.

Bu yıl üniversite sınav sonuçlarını erken açıklayan ÖSYM, üniversitelere kayıt tarihini de erkene aldı. Geçen yıllarda eylül ayında yapılan kayıtlar bu sene 12-20 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ramazan Bayramı tatili ise 8 Ağustos Perşembe günü başlayacak. Çoğu aile, bayram tatilini yaz tatili ile birleştirerek yakınlarını ziyaret edecek ya da turizm beldelerine giderek dinlenmeyi tercih edecek. Tatile çıkanların çok olduğu dönemlerde otobüs ve uçak bileti bulmak sorun oluyor. Şimdiden kayıt t telaşına düşen öğrenciler Twitter'da #ÖSYMbayramımızehiretme 'hashtag'i ile bir kampanya başlattı. Üniversite adayları ile yakınları, kampanyaya büyük destek verdi. Söz konusu kampanya Twitter'de en çok konuşulan ilk 5 konu arasına girdi.


2013 ÜNİVERSİTE TERCİH ROBOTU İÇİN TIKLAYIN!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)