adscode
adscode

YÖK Başkanı Yekta Saraç: Bir yanlışlık yapıldı

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, CHP'nin akademisyen milletvekillerinden oluşan heyetle bir araya geldi

YÖK Başkanı Yekta Saraç: Bir yanlışlık yapıldı
Eğitim
Görüş-mede, FETÖ'nün kapatılan okullarında okuyan öğrencilerin durumları ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal Ataman'ın odasının aranması konuları konuşuldu.

CHP'li milletvekilleri, Akdeniz Üniversitesi'nde kısa süre önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal Ataman'ın odasının da aranmak istenmesini eleştirerek, "Kurunun yanında yaş da yanıyor. Birçok yerde FETÖ ile ilgisi olmayan dünya görüşü farklı öğretim üyeleri görevden alınıyor" uyarı- sında bulundu. Aslı Baykal'ın odasının yanlışlıkla aranmak istendiğini kaydeden Saraç, "Yanlışlık öğrenilir öğrenilmez hemen düzeltildi. Sayın Baykal olayında olduğu gibi bu tür yanlışlıkların yapılmaması için ince eleyip sık dokuyoruz. Bu tür yanlışlıkları duydu- ğunuz anda bize bildirin, biz bakarız ve gerçekten yanlış bir uygulama varsa düzeltiriz" dedi.


Habertürk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)