adscode
adscode

YouTube'tan Genç Yeteneklere Kariyer Fırsatı

Müzikle ilgilenen amatörlerin kariyerlerini geliştirmelerinde yardımcı olacak yeni YouTube (YouTube for Artists) yakında yaşama geçiriliyor.

YouTube'tan Genç Yeteneklere Kariyer Fırsatı
Sosyal Medya

You Tube 'da paylaştığı videolarla şöhretli olan çok fazla sayıda isim var. Bunlar arasında kolay gitar kayıtları veya amatör kliplerle başlayıp günümüzde milyonlara hitap eden şarkıcılar var. YouTube, yeni uygulaması 'YouTube for Artists' ile artık genç yeteneklere daha çok yardımcı olacak, onlara kariyer basamaklarını tırmanmaları yolunda takviye çıkacak.

Detayları henüz tam olarak paylaşılmayan tatbikat , gelecek vaat eden müzisyenlerinkonserleri veya küçük bir kanalda bile olsa çıkacakları bir radyo programı, vb. hakkında kendi YouTube sayfalarında bilgiler paylaşabilmeleri, algoritmik olarak kendilerinidinleyebilecek kimselere önerebilmeleri gibi özellikler içerecek. Ayrıca YouTube, başarılı olan ve yüksek izlenme sayılarına erişen şarkıcıların kanalları ve videolarınıntanıtımlarına yardımcı olacak.

Temelde bir dizi yeni araçla zenginleştirilmiş bir YouTube kullanıcı kanalı deneyimi sunacağa benzeyen YouTube for Artists'ın kısa vakit içinde kullanıma sunulması beklenmekte .

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)