adscode
adscode

Ay Tutulması Türkiye' yi Nasıl Etkiler?

İlişkilerde önemli dönüm noktaları meydana getirmesi beklenen ay tutulması ülkemizi nasıl etkileyecek?

Ay Tutulması Türkiye' yi Nasıl Etkiler?
Türkiyeden Haberler
Tutulma anında çıkarılan harita Türkiye’nin natal haritası ile birebir temas yapıyor. Yükselen Yengeç derecesi de 2 derecelik bir farkla horoskopumuzun yükseleni ile kavuşumda. Tutulma noktası TC’nin beşinci evinde natal Merkür Satürn kavuşumunun üzerinde. Beşinci ev halkın genel yaşamı, çocuklar, gençler, sanat, sanatçılar, spekülatif piyasalar, eğlence yerleri, borsa, ekonomi ile ilgilidir. Merkür dördüncü ve on ikinci evimizin yöneticisi ve aynı zamanda natal Ay’ın dispozitörü…Satürn ise yedi, sekiz ve dokuzuncu evlerimizin yöneticisi. Terazi burcundaki bu tutulma genel olarak hukuk ve adalet kavramlarına dikkat çekiyor.

Gezegenlerin pozisyonları ülke içerisinde yaşam ortaklığı yaptığımız topluluklar ve yasal anlaşma içerisinde olduğumuz diğer ülkelere de dikkat çekiyor. Mars’ın bu nokta üzerindeki retro hareketi bazı eski hukuksal kavramların tekrar gündeme gelebileceğini işaret ediyor. Ancak ülke içerisinde gerilimin yüksek olacağını söyleyebiliriz. Özellikle 23 Nisan'da gökyüzünde oluşan Büyük Kare görünüm kuruluşu 23 Nisan olan TBMM'e de dikkat çekiyor. TBMM'nin güneş dönüşü haritasında bu gergin etkilerin olması ve tutulmaların da birebir haritaya temas etmesi bazı karışıklıkların ve önemli değişimlerin olabileceğini işaret ediyor.

Plüton natal Plüton’un karşısında ve Uranüs ile kare açısı değişim ve dönüşüm için birikmiş ve bastırılmış çok kuvvetli enerjiler taşıyor. Dolayısıyla  ülke içerisindeki ilişkiler ve dış ilişkilerde ciddi çatışmalar söz konusu olabilir. Hükümet Muhalefet arasındaki tartışmalar, seçimler ve azınlıklar ile ilgili konular  gündemde olacaktır. Ay tutulmaları şu ana kadar fark etmediğimiz bazı gizli durumları da ortaya çıkarabilir. Ortaya çıkan durumlar halkta şok ve büyük gerilim de yaratabilir.

Tutulma yöneticisi Venüs’ün dokuzuncu evde yer alması ve Jüpiter’den aldığı destek haklı hukuksal mücadeleler ve davalara şans veriyor. Öncü grupdaki büyük kare mücadele için cesaret verebilir.

Türkiye’nin köşe evlerini etkileyen tutulma ve ortaya çıkaracağı büyük enerji bazı doğa olaylarını da tetikleyebilir. Deprem, sel, toprak kayması vb. durumların yanı sıra ulaşımda da dikkatli olmak gerekiyor. Satürn şu sıralarda üçüncü evimizdeki Neptün ile kare yapıyor. Kara, deniz ve demiryolları ile ilgili bazı sıkıntılar ve kazalar söz konusu olabilir. Bu etki önümüzdeki altı aylık süreçte dönem dönem artan riskler yaratabilir.

Beşinci evimizdeki tutulma sanat ve sanatçılarla ilgili gelişmeleri hızlandırabilir. Bunun yanı sıra kadınlar ve çocuklar ile ilgili son günlerde sık sık duyduğumuz olumsuz haberler bazı yasal uygulamaları gündeme getirebilir. Medya ve iletişimdeki kısıtlamalarla ilgili konularda bazı yapılanmalar ve sonuçlanmalar da bekleyebiliriz.
Demet Baltacı

internethaber.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)