adscode
adscode

Bahar Geldi Kampüsler Şenlendi! İşte Üniversitelerin Etkinlik Takvimi

Baharın en güzel günlerini yaşadığımız şu günlerde, üniversite kampüsleri de birbirinden eğlenceli şenliklerle renklendi. Gençleri sevdiği sanatçılarla buluşturan üniversiteler düzenledikleri etkinliklerle…

Bahar Geldi Kampüsler Şenlendi! İşte Üniversitelerin  Etkinlik Takvimi
Üniversite

 

 

Akdeniz Üniversitesi

Uluslararası Akdeniz Gençlik Şenliği, 16-18 Mayıs 2012 tarihlerinde “Yaratıcılık ve Yenilikçilik” teması ve “Akdeniz’de Gökkuşağı” sloganıyla gerçekleşecek. Akdeniz Üniversitesi’nin 30’uncu kuruluş yılı etkinliklerini kapsayan şenliğe yurtiçinden 14 farklı üniversiteden 370 ve yurtdışından 8 farklı ülkeden 130 öğrenci katılacak. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin “Kardeş Üniversite” olarak yer alacağı şenlik Murat Boz konseriyle açılacak, Hadise konseriyle de son bulacak.

 

*******

Anadolu Üniversitesi

Anadolu Üniversitesi’nin Bahar Şenlikleri, Koçfest spor oyunlarının açılışıyla başlayacak. 11-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenliğe tüm üniversite öğrencileri ve öğretim üyeleri katılacak. Şenliklerde 14 Mayıs’ta Gripin, 16 Mayıs’ta Aslı, 21 Mayıs’ta Ozan Doğulu ve Duman, 22 Mayıs’ta Model ve 24 Mayıs’ta Athena sahne alacak.

 

*********

*****

Atılım Üniversitesi

Atılım Üniversitesi’nin 14-18 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği bahar şenlikleri renkli etkinlere sahne olacak. 16 Mayıs’ta Koliva, Yonca Lodi ve Nev konserleriyle hareket kazanacak şenlik, 18 Mayıs’ta Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun saat 15.00’te “Şahane Düğün”ü sahnelemesiyle son bulacak.

 

********

İstanbul Aydın Üniversitesi

İstanbul Aydın Üniversitesi, 29-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenleyeceği Bahar Şenlikleri’nde Radyo programcısı Ceyhun Yılmaz şovlarıyla gün içerisinde öğrencilere renkli dakikalar yaşatacak. 29 Mayıs’ta Ezginin Günlüğü’nün konseriyle başlayacak olan şenlikte öğrenciler ayrıca 30 Mayıs’ta Murat Boz’u, 31 Mayıs’ta Manga Grubu’unu sahnede izleme fırsatı yakalayacaklar. 

 

************

*****

Doğu Akdeniz Üniversitesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 19. Bahar Şenlikleri’nde “Retro EMU” konseptiyle üniversitenin kurulduğu 70’li yıllara atıfta bulunacak. 16-19 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenliğin açılışı 16 Mayıs’ta Şebnem Ferah konseriyle yapılacak. 17 Mayıs’ta Murat Boz, 19 Mayıs’ta Kıraç’ın sahne alacağı şenlikte her gün kör voleybol, çimler üzerinde köpükle kayma yarışmaları, halat çekme ve çuval yarışması, limbo dans, 3D sinema gösterimleri, streetball turnuvaları, smaç yarışmaları düzenlenecek.

 

*******

Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi 7-27 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği 33. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği’nde açık alanda sürpriz etkinlikler düzenleyecek. Şenlik kapsamında 14 Mayıs'ta Model grubu konser verecek. 4. Açık Hava Sineması Günleri kapsamında film gösterimlerinin yer alacağı şenlikte 17 Mayıs'ta Burcu Göker ve piyanist Eric Jenkins konseri olacak.

 

***********

Gazi Üniversitesi

Gazi Üniversitesi, mayıs ayında üç gün sürecek Bahar Şenlikleri’nde dört konsere ev sahipliği yapacak. 14 Mayıs’ta Hadise konseriyle başlayacak şenlik, 15 Mayıs'ta Gökhan Tepe ve 16 Mayıs'ta Sıla ile Gece Grubu konserleriyle devam edecek.

 

*********

 

*****

Işık Üniversitesi

Işık Üniversitesi’nin gelenekselleşen bahar festivali “IŞIKFEST” üniversitenin Şile Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Festivalde, 18 Mayıs’ta Hayko Cepkin ve Sıla, 19 Mayıs’ta Model ve Murat Boz sahne alacak. Konser öncesinde öğrenciler kamikaze, Sumo güreşi, rodeo, roller ball gibi oyunlarla eğlenecekler.

 

**********

İstanbul Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi Bahar Şenliği 8-12 Mayıs tarihleri arasında üniversitenin Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. Athena, Kubat, Atiye, Duman, Mustafa Ceceli, Kolpa, Ogün Sanlısoy, Aydilge, Kırmızı, Akçay Karaazmak gibi ünlü isimlerin sahne alacağı şenlikte, öğrenciler karaoke, DJ performansları, stand-up gösterileri, söyleşi, çeşitli oyunlar ve turnuvalar, film gösterimleri, gibi etkinliklere katılma fırsatı yakalayacaklar.

 

***********

İstanbul Teknik Üniversitesi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Ayazağa Yerleşkesi’nde 7-11 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği İTÜFest’12 ile öğrencilere unutulmaz anlar yaşatacak. 7 Mayıs’ta Murat Boz&DJ Suat A. konseri, 8 Mayıs’ta Duman ve Model, 9 Mayıs’ta Halil Sezai ve Vega, 10 Mayıs’ta Nil Karaibrahimgil ve 11 Mayıs’ta Hadise’nin konser vereceği şenlik, söyleşiler, yarışmalar, spor etkinlikleri ve özel performanslarla renklenecek. İTÜFest’12’de satranç, play station, dart, langırt, briç, nintendo wii turnuvaları da düzenlenecek.

*******

Kadir Has Üniversitesi

Kadir Has Üniversitesi, Bahar Şenlikleri 26 Mayıs’ta Selimpaşa Kampüsü’nde gerçekleşecek. Açılış konserini Gökçe’nin vereceği şenlikte, sırasıyla Duman ve Murat Boz sahne alacak. Çeşitli oyunlar ve yeme içme alanlarının olacağı şenlikte biletler, Biletix, Cibali, Selimpaşa ve Bahçelievler Kampüsü’nden alınabilecek.

*********

 

*****

Koç Üniversitesi

 

Koç Üniversitesi Bahar Şenliği’12, 5 Mayıs’ta Rumeli Feneri Kampüsü’nde düzenlenecek. Üniversitelilere 15 saat sürecek bir müzik şöleni yaşatacak festivalin ana sahnesinde Gripin, Hande Yener, Sezen Aksu Acoustic Band ve Kenan Doğulu canlı performanslarıyla yer alacak. Festivalin katılımcıları ayrıca ATV Safari Tur, Bungee Jumping gibi birçok farklı aktiviteden de yararlanma imkânı bulacak.

 

*********

Maltepe Üniversitesi

Maltepe Üniversitesi’nin 12 Mayıs’a kadar devam eden Kültür ve Bahar Şenliği’nde birbirinden farklı etkinlikler öğrencilere sunuluyor. Şenlikte yarışmalardan tiyatroya, şiir dinletisinden kitap fuarına, sergiye kadar 100 ayrı etkinlik düzenlenecek. Bugün Sıla’nın konser vereceği şenlikte, 7 Mayıs’ta Barlas, Aydilge ve Gökçe, 9 Mayıs’ta Murat Boz, 10 Mayıs’ta Kurban, 11 Mayıs’ta da Aslı konser verecek.

*********

*****

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, 11-13 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Bahar Şenlikleri ile öğrencilere dopdolu bir program sunuyor. Şenlikte Barbaros Şansal’la moda konulu söyleşi, müzik topluluklarının konserleri gibi kültürel etkinliklerin yanı “En Güzel Ses” yarışması, stand-up gösterileri gibi eğlenceli programlar da yer alıyor. Şenlikte öğrenciler ayrıca Athena, Geveze Kuma Grubu, Matmazel, Jazziez ile keyifli dakikalar yaşayacaklar.

***********

Sabancı Üniversitesi

Sabancı Üniversitesi’nin bu yıl 8-18 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği Sabancı Baharı’nda Murat Boz sahne alacak. “Hayalindeki Festivali Sen Tasarla” başlığıyla facebook sayfasında oylamaları yapılan festival, 8 Mayıs’ta İzmir Dokuz Eylül’de, 11 Mayıs’ta Ankara Üniversitesi’nde, 14 Mayıs’ta Akdeniz Üniversitesi’nde, 16 Mayıs’ta Konya Selçuk Üniversitesi’nde, 18 Mayıs’ta da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde olmak üzere beş farklı üniversitede gerçekleşecek. Etkinlikte PES 2012 turnuvaları, Karaoke, Guitar Hero’da en çok oy alan oyunları, DJ performansları yer alacak.

*********

Yaşar Üniversitesi

Yaşar Üniversitesi’nin bu yıl 8–9 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Bahar Şenliği’nin konuğu İzmirli şarkıcı Atiye. Sanatçının 9 Mayıs’ta vereceği konserin yanı sıra şenlikte ayrıca dans, halk oyunları, caz ve blues, klasik batı müziği, aikido, Yabancı Diller Yüksek Okulu Müzik Grubu’nun konserleri gibi renkli etkinlikler de yer alacak.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)