adscode
adscode

Ders İçin Gelin-Damat Oldular

İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, düğün ve nişan organizasyonunu yaşayarak öğrendi. Seçilen örnek çift gelin-damat oldu, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde 500 kişilik…

Ders İçin Gelin-Damat Oldular
Üniversite

 

İzmir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Turgay Bucak tarafından verilen Ziyafet Organizasyonu Yönetimi dersinin “Düğün ve Nişan Organizasyonu” başlığını Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde işledi.

 

Teatral bir yöntem ile işlenen ders için öğrenciler arasından bir çift seçildi ve gerçek bir düğün hazırlığı yapıldı. Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Satış ve Pazarlama Sorumlusu Ebru Güven ve Servis Müdürü Mustafa Baştürk ile bir araya gelen nişanlı çift, düğün organizasyonu, düğün operasyonu ve sonrasında yaşanacak durumlar üzerinde görüşmelerde bulundu.

 

500 kişilik yemekli düğün

Görüşme sırasında, 500 kişilik yemekli bir düğünün sözleşmesinin nasıl hazırlandığı, hangi maddeleri içerdiği, belirlenen menüye göre masaların hazırlığı, çalışacak personelin ayarlanması, süsleme, fotoğraf, müzik organizasyonları, ekstra isteklere nasıl cevap verildiği, ödemenin  hangi şekilde yapılacağı ve tahsilat konuları üzerinde duruldu. Ayrıca öğrenciler, kongre salonlarını da gezerek detaylı bilgi aldı.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)