adscode
adscode

İÜ Kütüphane Şenliği'nin üçüncüsü 28 Mart'ta

İÜ Kütüphane Şenliği 3, 52. Kütüphane Haftası dolayısıyla 28 Mart 2016 tarihinde İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek.

İÜ Kütüphane Şenliği'nin üçüncüsü 28 Mart'ta
Etkinlikler
İÜ Kütüphane Şenliği 3 ile İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, tüm kullanıcı ve konuklarla farklı bir atmosferde buluşacak. "Kutu kutu" yarışması ile canlanan geleneksel katalog kutusunda bu defa eğlence, sorular ve hediyeler gizli. Canlı müzik, sürpriz zengin ikramlar, tiyatro oyunları, kütüphaneci kamerasından fotoğraf sergisi, veri tabanı tanıtım standları, kostümlerde canlanan tarih, rengârenk ve sürpriz tasarımlarda hayat bulan ünlü düşünürler ve yazarlar konuklarla buluşacak.

Kütüphane Şenliği, tüm gelişmeleri yarışmalar ve eğlencelerle duyurmayı, kütüphaneye olan ilgi ve farkındalığı artırmayı, kütüphane ve kütüphanecilerin enerjik  ve dinamik yapısını yansıtmayı amaçlıyor. "Kütüphane Şenliği 3", kitapların sessizliğini insanların, sanatın ve teknolojinin sesiyle buluşturarak kitapları ve kütüphaneleri şenlik havasında konuşturacak.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)