adscode
adscode

Steve Jobs Ders Oldu!

Bilişim ve İnovasyon dâhisi Steve Jobs’un biyografisi Atılım Üniversitesi’ndeki derslerde okutulacak.

Steve Jobs Ders Oldu!
Üniversite

     

Atılım Üniversitesi’nin geçen yıl kurulan Eğitim Teknolojileri ve Pedagojisi Ofisi ETPO’nun akademik üyeleri tarafından planlanan “Bir Kitap Bir Konu” başlıklı programı 2012 Bahar Dönemi’yle birlikte başlıyor.

Atılım Üniversitesi’nin “Bir Kitap Bir Konu” başlıklı programı her yıl, ETPO-Akademik tarafından hazırlanacak bir liste içerisinden öğrenci, akademik personel ve idari personel temsilcilerinden oluşan bir kurul tarafından tüm üniversite mensupları tarafından okunması tavsiye edilecek bir kitap seçilecek. Seçilen kitap ve konu, bir yıl boyunca değişik derslerde, toplantılarda ve etkinliklerde tartışılacak.

"Bir Kitap Bir Konu” başlıklı programın başlangıcı için ETPO-Akademik grubu tarafından Einstein, Benjamin Franklin ve Kissinger gibi ünlülerin biyografisini yazmış olan Amerikalı yazar Walter Isaacson tarafından kaleme alınan Steve Jobs Biyografisi seçildi.

Konu özellikle Hazırlık sınıfı ve birinci sınıf derslerinde, Türk dili edebiyatı dersinde, İngilizce derslerinde, bazı sosyal bilim derslerinde, konuyla ilgili diğer derslerde mümkün olduğu kadar sık ele alınacak.

“Bir Kitap Bir Konu” başlıklı program ile ilgili bilgiyi http://etpo.atilim.edu.tr/1k1k adresinden edinebilirsiniz.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)