adscode
adscode

TEOG Sınavına İtiraz Bedeli Arttı

MEB, sınavlara itirazların internet üzerinden alınabileceği "Sınav İtiraz Modülü"nü faaliyete geçirdi. İptali istenen sorular ve itirazlar için MEB'in talep ettiği bedel 20TL.

TEOG Sınavına İtiraz Bedeli Arttı
Sınavlar

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sınavlara itirazların internet üzerinden alınabileceği "Sınav İtiraz Modülü"nü faaliyete geçirdi.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 26-27 Kasım'da yapılan ortak sınavlarla ilgili itirazlar internet üzerinden yapılabilecek.

"Sınav İtiraz Modülü"ne, "http://esinav.meb.gov.tr/ItirazGiris.aspx"  adresinden ulaşılabilecek.

Geçen yıl velilerin ve öğrencilerin itirazları üzerine bir hayli karışık ve kargaşa yaşanan TEOG sınavı itiraz ücreti bedeli bu dönemde bir miktar değişti.

İtiraz başvuruları için öğrencinin TC kimlik numarası ve nüfus cüzdanı seri numarası kullanılacak.

Veliler iptalini istedikleri sorular ve sınav itirazları için 20 tl'lik dekont şartına isyan etti.

 İPTALİNİ İSTEDİKLERİ SORULAR VE İTİRAZLAR İÇİN 20 TL
 

Dün internette MEB teog sorularına itiraz ve şikayet birimini kullanıma  açmış olduğu http://esinav.meb.gov.tr/ bu siteye itiraz etmek istediğiniz soruları ,yanlış olduğunu düşündüğünüz yada iptal olması gereken soruları yazmak istediğinizde bir pencere çıkıp size şu şu şu..... bankalara 20 tl yatırın dekontuyla birlikte itiraz edin deniyor. Ben hayretler içindeyim.Çocuğumuz için yapmış oldugumuz yanlış ve iptal edilmesi gereken sorular için bizden 20 tl isteniyor.Bu nasıl bir zihniyet anlayamıyorumyazık çok yazık.İnsanlar itiraz etmek istediklerinde 20 tl olunca itirazlarından vazgeçebilirler ve bu saçmalık 1 sorunun bile hatalı olması ve bizim buna itiraz edemememiz çocuklarımız için çok önemli...... 1soru bile  sayın MEB... Ltf.duyarlı


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)