adscode
adscode

Vizyondaki Filmler

Yönetmenliğini Jon M.Chu’nun yaptığı film 10 Haziranda vizyona giren filmin gösterimi hala devam ediyor.

Vizyondaki Filmler
Kültür Sanat
Sihirbazlar Çetesi 2

Yönetmenliğini Jon M.Chu’nun yaptığı film 10 Haziranda vizyona giren filmin gösterimi hala devam ediyor. Daha önceden ilki 2013 yılında yayınlanan film vizyona girdiği andan itibaren oldukça beğenildi. Film ülkemizde Türkçe dublaj olarak vizyona girdi. Türkiye genelinde hizmet veren en seçkin sinema salonlarında filmi izlemeniz mümkündür. Aksiyon filmleri kategorisinde yayınlanan film analog ve dijital seslendirme seçenekleri ile sunuluyor.

Filmde; Morgan Freeman, Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Michael Caine, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yapımcılığını Alex Kurtzman ve Roberto Orci üstleniyor. 2016 yılı ABD yapımı olan filmin senaryosu, Ed Solomon ve Pete Chiarelli ikilisi tarafından kaleme alınmış. Film 120 dakika sürüyor.

Filmde J.Daniel Atlas, dört atlı grubunun lideri ve aynı zamanda illüzyonisttir. Dylan Rhodes, bir bankadan çalınan paraları araştıran FBI ajanıdır. Merritt McKinney müthiş bir hafıza yeteneği olan mentalisttir. Filmin en renkli kahramanlarından bir tanesi olan Jack Wilder el çabukluğu olan ve oyun kartları ile arası çok iyi olan illüzyonisttir. Thaddeus Bradley eski sihirbazlardan bir tanesidir ve sihirbazlar arasındaki hileleri ortaya çıkarabilen bir yeteneğe sahiptir.
 
2013 yılında ilki yayınlanan filmin ilk bölümünde, FBI’ı alt eden ve çaldıkları paraları ihtiyacı olan insanlara veren dört kişinin maceraları anlatılıyordu. İkinci bölümde bu dört kişiyi daha zor bir görev bekliyor. Danny, Merrit, Jack ve Lula çok güçlü ve zeki olan teknoloji devi ile mücadele edecek. İmkânsız gibi görünen bir soygunu gerçekleştirmeye çalışacak olan dörtlü, daha önce denenmemiş bir ilüzyon numarası ile teknoloji devini atlatmaya çalışacaklardır. 

Grubun en büyük rakibi olan teknolojiyi yöneten Woddy Harrelson aynı zamanda gizli yetenekleri olan bir illüzyonisttir. Ancak dört atlı bu gerçeği sonradan öğrenecektir. En büyük rakiplerini tanıdıktan sonra, daha önceden hiç beklenmeyen ve hiç denenmeyen bir numarayı sahneye koymaya karar verirler.

Filmde görsel efektler çok iyi bir şekilde kullanılmış. Müthiş illüzyon numaralarına şahit olacağınız filmde, illüzyon sanatı ve teknoloji karşı karşıya geliyor. sihirbazlar çetesi 2 izle  konusu altında filmin tamamını hd olarak izleyebilirsiniz.

Pamuk Prenses ve Avcı 2

22 Nisan 2016 tarihinde vizyona giren filmin gösterimi hala devam ediyor. 2016 ABD yapımı olan filmin yönetmenliğini, Cedric Nicolas-Troyan üstleniyor. Filmin senaryosu; Craig Mazin, Evan Daugherty, Evan Spiliotopoulos üçlüsüne ait. Filmde; Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Emily Blunt, Charlize Theron, Sam Calaflin gibi oyuncular yer alıyor. Universal Pictures Studios ve Joe Roth ikilisi yapımcılığını üstleniyor. Film aksiyon, dram ve macera kategorisinde yayınlandı.

Filmin ilk serisi 2012 yılında vizyona girmişti. Vizyona girdiği tarihten itibaren yüksek gişe hasılatına ulaşan filmin devamının çekilmesine karar verildi. Filmin ikinci serisinde filmin ilk bölümündeki konudan önceki hikâye anlatılıyor. Filmin süresi 109 dakikadır. pamuk prenses ve avcı 2 izle  fragmanını, internetten izleyebilirsiniz.

Buz kraliçesi Freya, bebeğinin ölümünden sonra kendisini kaybeder ve dünya üzerinde hiç olmayan bir kötülüğün serbest kalmasına neden olur. Civarındaki bütün krallıkları fetheder ve kötülüğünü buralara yaymaya devam eder. Freya kız kardeşinin ölüm haberini alır ve onu tekrar hayata döndürebilmek için sihirli aynadan yardım ister. Ancak kız kardeşini hayata döndürebilmek için, aynayı kullanabilecek son büyücünün de yardımı gereklidir.

Sonunda Freya amacına ulaşır ve kız kardeşini hayata döndürür. Freya kız kardeşi Ravenna’nın bebeğinin ölümünden sorumlu olduğunu öğrenince deliye döner. İki kız kardeş hiç olmadığı kadar tehlikeli bir gücün sahibi olmuşlardır. Onları durdurabilecek olan kişiler, Freya’nın çocukken kaçırdığı ve eğittiği Eric ve Sara’dır. Eric ve Sara’nın birbirlerine duydukları sevgi kötülüğü yenmekte başarılı olabilecek midir? Büyük bir mücadeleye sahne olurken, nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz filmlerden bir tanesidir.

Fantastik öğelerin ve duygusal sahnelerin çok olduğu film, vizyona girdiği tarihten bu yana epey ilgi gördü. Hala vizyonda olan filmi, Türkiye’nin en iyi sinema salonlarında Türkçe dublaj seçenekleri ile izleyebilirsiniz. Film dünya klâsiklerinden olan Buzlar Kraliçesinin farklı bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Eleştirmenler tarafından olumlu yorumların yapıldığı film, yüksek bir Imbd puanına sahiptir.
Pamuk Prenses ve Avcı 2 Kış Savaşı, aşkın ve sevginin gücünü anlatan bir film olarak arşivlerimizde yerini alıyor.

İntihar Timi (Suicide Squat)

12 Ağustos tarihinde vizyona giren İntihar Timi, DC Comics çizgi romanının beyaz perdeye uyarlanmış halidir. 2016 ABD yapımı olan filmin yönetmenliğini David Ayer üstleniyor. Film süresi 130 dakikadır. Aksiyon türünde vizyona giren filmin yapımcılığını Dan Lin üstlenmiş. Filmin senaryosu, Justin Marks’a ait. Filmde; Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis ve Ben Affleck gibi oyuncular yer alıyor.

Warner Bros ve DC Comics filmin yapımını beraber üstlenmiş. Artık klasikleşmiş olan Batman ve Joker mücadelesi farklı bir senaryo ile karşımıza çıkıyor. Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan film, yüksek bir bütçe ile çekildi. Filmde en çok hayran kitlesine sahip olan oyuncu, Harley Quinn karakterini canlandıran, Margot Robbie’dir. Batman karakterini filmde Ben Affleck canlandırıyor.
Amanda Waller, hükümet adına çalışan gizli bir örgütün başıdır. Gizli istihbarat servisi ARGUS, son zamanlarda ortaya çıkan gizemli bir örgütlenme ile mücadeleye girişir. Ancak elinde bulunan elemanların yetenekleri, bu örgüt ile mücadele etmeye yeterli değildir. Daha önceden hapse atılan süper kötülerden yardım almaya karar veren Amanda, operasyonun başarısı için bir dizi tedbir alır.
Suçluların kaçmaması ve ihanet etmemesi için boyunlarına uzaktan kumanda ile çalışan bir bomba düzeneği bağlanır. Görevi başarı ile bitirmeleri halinde, hapis oldukları süre azalacaktır. Çok tehlikeli bir göreve yollanacak olan ekip, görevin imkânsızlığı nedeni ile intihar timi olarak adlandırılır. Tim üyelerinin her birinin farklı yetenekleri vardır. Harley Quinn çok zeki aynı zamanda çok iyi bir suikastçıdır. Deathshot keskin nişancı yeteneklerine sahiptir ve hiçbir hedefi ıskalamaz.

Killer Croc muhteşem hayvan güçlerine sahiptir. Enchantress timin büyücülerindendir. Rick Flag ise ateşi kontrol etme gücüne sahiptir. Birbirinden farklı yeteneklere sahip olan tim çok tehlikeli bir düşmana karşı mücadele vereceklerdir. DC Comics karakterlerinden olan Joker karakteri, her zamanki tehlikeli ve çılgın hali ile karşımıza çıkıyor. Batman’ın en tehlikeli düşmanlarından olan Joker, bu sefer şehri büyük bir tehlike altına sokuyor.

intihar timi izle fragmanını internet sitelerinden takip edebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)