adscode
adscode

2017 TEOG nakil sonuçları e-okul'da açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 2017 TEOG lise tercih nakil sonuçlarının e-Okul sayfasında açıklandığını duyururken, ikinci nakil başvuruları olarak 21 Ağustos 2017 tarihinde başladığını duyurdu.

2017 TEOG nakil sonuçları e-okul'da açıklandı
Eğitim
 İlk sonuçların yayınlanmasının ardından veliler ve öğrenciler için iki süreç başlıyor: Kayıt yenileme işlemleri, yerleştirme başvuruları için sürecin devam etmesi. Kayıt yenileme işlemleri haberimizin sonunda yer alırken, başvuruların devam etmesi durumunda velilerin "açık kontenjan" durumunda ne yapılacağı Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz tarafından açıklandı. Dikkat edilmesi gereken hususlar haber içeriğimizde...

18 Ağustos'ta başvurular sona erdikten sonra Milli Eğitim Bakanlığı, 21 Ağustos 2017 tarihinde sonuçları açıkladı. Sonuçlar açıklandıktan sonra veliler ve öğrenciler hangi okula atandığını görebildi. Atanan öğrenciler için kayıt işlemleri başlarken, atanamayan öğrenciler için heyecan devame diyor. Bakanlık, ikinci başvuruların başladığını açıkladı. Sonuç linki, başvuru linki ve tercih listeleri haber içeriğimizde yer alıyor.

Nakil sonuçları görmek için tıklayınız

İkinci başvurular 21 Ağustos'ta başladı, son başvuru tarihi 25 Ağustos 2017 saat 17:00.

Başvuru yapmak için tıklayınız

Başvuru yaparken tercih listesini görmek için tıklayınız

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)