adscode
adscode

2.Sınıflara İngilizce Eğitimini Hangi Öğretmenler Verecek?

Milli Eğitim Bakanlığı yabancı dil eğitimini sil baştan değiştirmeye karar verdi. Bakanlık gelecek yıldan itibaren yabancı dil dersini hem 2 yıl öne çekecek hem de ders saatlerini 144 saat artıracak.

2.Sınıflara İngilizce Eğitimini Hangi Öğretmenler Verecek?
Özel Eğitim

İngilizce dersinin ilkokul 2. sınıftan itibaren başlayacağını öğrendik ve bu doğru kararda MEB'i destekliyoruz.Ancak bu kademede derse ingilizce öğretmenlerinin girmesi gerektiğini , bu şekilde ingilizce eğitiminin çok daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz.İlköğretim öğretmenlerinin başka branşın derslerini verdiklerinde kendilerine göre esneklik sağladıklarını ve bazen bu derslerde matematik, türkçe gibi derslere devam ettiklerini biliyoruz.Bu şekilde olursa ingilizcenin erken yaşta başlamasının hiçbir faydası olmayacağını hatırlatır, ingilizce dersinin ingilizce öğretmenleri tarafından verilmesini talep ederiz.

 

SAYGILARIMLA

ATANAMAYAN İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNDEN CUMA DOĞAN

........ 

İngilizce dersinin 2. sınıftan itibaren başlamasınıdestekliyoruz.fakat ilk kademeye sınıf öğretmenlerinin gireceği ve ingilizcederslerini onların vereceği söylentileri söz konusu.bu durum bırakın dildereformu dilde depremden başka bir şey yaratmaz.sınıf öğretmenleri bu alandayetkin değiller.üniversitede bu alanda bir eğitim dahi almamışlarken telaffuzhatalarında patlama yaşanacaktır öğrenciler arasında.bu söylentiler umarımdoğru çıkmaz ve branş ögretmenleri girer, aksi takdirde dil eğitiminde geri dönüşüolmayan hatalar türeyecektir..

saygılarımla..

egitimajansi.com

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)