adscode
adscode

7.Global Career Summit başlıyor

Üniversite öğrencilerini, sektörünün öncüsü şirketlerin liderleri ile buluşturan Global Career Summit Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenecek.

7.Global Career Summit başlıyor
Üniversite

Kariyer hayatları için ilk adımları atan Türkiye’nin her yerinden üniversite öğrencilerini, sektörünün öncüsü şirketlerin liderleri ile buluşturan Global Career Summit 2024 başlıyor. “Anla, Şekillendir, Değiştir” (Get It, Shape It, Change It) mottosuyla bu yıl 7.si düzenlenecek olan Global Career Summit, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de, 14-15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. 


Bugüne kadar fiziksel&online olarak gerçekleştirilen zirvelerde 50 binden fazla başvuru, 10 binden fazla katılımcı ve 20 milyonun üzerinde dijital erişimin sağlandığı Global Career Summit’e katılan genç yetenekler, Türkiye’de ve globalde sektörünün öncüsü şirketlerin liderlerinden, profesyonel dünyada başarılı olmak için tavsiyeleri ilk ağızdan dinleyecekler. Bu yıl 15. yılını kutlayan 3İK Marka İletişim Ajansı tarafından düzenlenen Global Career Summit’in program ve ayrıntılı bilgisine https://www.boomerang.careers/career-events/global-career-summit adresinden ulaşılabilinir. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)