adscode
adscode

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÜRMOB'A AKADEMİK KATKI SAĞLAYACAK

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) ile Ankara Üniversitesi arasında "Eğitim İşbirliği" protokolü imzalandı.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÜRMOB'A AKADEMİK KATKI SAĞLAYACAK
Üniversite
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, muhasebe meslek örgütünün üst birliği olan TÜRMOB'un Genel Başkanı Yeminli Mali Müşavir Nail Sanlı ve beraberindeki heyeti kabul etti. 'Eğitim İşbirliği' protokolünün imzalanması amacıyla gerçekleşen buluşmada muhasebe mesleği enine boyuna ele alındı. Görüşmede karşılıklı yapılabilecek işbirlikleri konuşuldu. TÜRMOB Yönetimi, muhasebe mesleğinin gelişimi ve geleceğe hazırlanmasında eğitim başlığının oldukça stratejik bir konumda olduğunu vurguladı.

TÜRKİYE GENELİNDE
TÜRMOB'un muhasebe meslek mensuplarına ve aday muhasebe meslek mensuplarına yönelik staj, sınav ve sürekli eğitim faaliyetlerine işaret eden Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş ise bu anlamda imzalanacak söz konusu protokolün önemine değindi. Görüşmenin ardından Rektör Erkan İbiş ve Sanlı Eğitim İşbirliği protokolünü imzaladı.
İmzalanan protokol ile TÜRMOB'un Türkiye genelinde yürüttüğü eğitimlerle ilgili faaliyetlerine Ankara Üniversitesi'nin akademik bilgi ve deneyimi ile katkı vermesi sağlanacak. Protokol, sektör-üniversite işbirliği konusunda örnek bir uygulama niteliğinde olacak.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)