adscode
adscode

Apple şimdi de akıllı yüzük mü üretecek?

Apple'ın kısa bir süre önce patent için başvurusunu yaptığı iRing geleceğin teknolojisi olarak nitelendiriliyor. iRing'in hangi amaçlar ile kullanılacağı ise şuanda tam bir muamma.

Apple şimdi de akıllı yüzük mü üretecek?
Bilim Teknoloji

Apple’ın Nisan ayında patent başvurusunu yaptığı iRingdün serbest bırakıldı. İlk akıllı yüzük olarak piyasaya sürülecek olan iRing geleceğin teknolojisi olarak nitelendiriliyor. İnternette yayınlanan patente ilişkin fotoğraflar ise Apple tarafından doğrulanmadı.

Resimlerde ekranın ciddi derecede küçük olması iRing’in hangi amaçla kullanılacağı sorusunu akıllara getirse de ilk akla gelen oyun konsollarının kontrolü ve bilgisayar imlecinin hareket ettirilmesi akla geldi. Bir diğer düşünce ise Apple Pay sistemi için parmak okuyucu özelliği ile güvenli alışveriş imkanı sunabileceği oldu.

Kullanımına ilişkin düşüncelerin doğru olup olmadığı önümüzdeki günlerde karşımıza çıkacak. Şuanda sadece patent başvurusunun “Bilgisayar Aygıtı ve Yöntemler” kategorisi için yapıldığı biliniyor. Bu nedenle cihazın hangi amaçla kullanılacağı henüz tam olarak bilinmiyor.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)