adscode
adscode

Artık onlarda Google’a katıldı

Fotoğraf paylaşma ve yedekleme uygulaması Odysee’yi geliştiren ekip, artık Google+ bünyesinde.

Artık onlarda Google’a katıldı
Bilim Teknoloji
Odysee, mobil cihazınızdaki fotoğrafları otomatik olarak bilgisayarınızda yedeklenmenizi ve bu fotoğrafları kolayca istediğiniz kişilerle paylaşmanızı sağlayan bir mobil uygulama. Odysee ekibinin Google‘ın bünyesine dahil olmasından sonra uygulama, Google Play ve App Store’dan kaldırıldı. Büyük ihtimalle Google’ın uygulama ile ilgili başka planları var.

Geçen yaz, Google‘ın Photos servisini Google+‘tan ayırarak onu bağımsız bir servis olarak sunmayı planladığı konuşuluyordu. Odysee‘nin de bu yüzden satın alınmış olma ihtimali çok yüksek. Odysee’nin mevcut kullanıcıları için servisin 23 Şubat’a kadar çalışmaya devam edeceği ve kullanıcıların fotoğraflarının ve videolarının indirilebilir bir arşiv olarak sunulacağı da internet sitesinde belirtilmiş.

Ayrıca Odysee’nin Google bünyesine katılması kesinleştikten sonra, Odysee’nin internet sitesinden de ekibin Google+ekibine katılacak olmasından dolayı büyük bir heyecan duyduğu, Google’da insanların seveceği harika ürünler geliştirme konusuna odaklanmaya devam edecekleri belirtilmiş ve tüm kullanıcılara teşekkür edilmiş.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)