adscode
adscode

Atama Bekleyen Yüz Binlerce Öğretmen Başkent'te Buluşuyor

Atama bekleye yüz binlerce öğretmen 2015 Nisan ayında 40 bin öğretmen ataması yapılması için Başkent'te eylem için buluşuyor.

Atama Bekleyen Yüz Binlerce Öğretmen Başkent'te Buluşuyor
Eğitim

Türkiye'nin kanayan yarası Atama Bekleyen Öğretmenler  Seçim öncesinde yeni bir öğretmen ataması yapılması adına Ankara'da buluşacak.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde 2015 Nisan ayında 40 bin öğretmen ataması yapılması için seslerini  hükemet yetkililerine duyurmak isteyen yüz binlerce öğretmen "Öğretmenler Ankara'a Buluşuyor!" sloganıyla Ankara'da bulaşacak.

Atama bekleyen öğretmenler 40 Bin Ataması için bulaşacakları Ankara'da seslerini duyurma adına ses getirecek etkinlikler sergiliyecekler. 


Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı 2014 Eylül ayında 40 bin ilk öğretmen atamasını 108 branş için yapmıştı. Sonrasında ise atama bekleyen öğretmenler Şubat'ta 40 bin Öğretmen ataması sloganıyla atama isteyen öğretmenler 24 Kasım'da Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU tarafından AK Parti Grup Toplantısında Şubat ayı için 15 Bin Atama Müjdesi almıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı 15 Bin Öğretmen ataması için başvurları alıp şubat ayı içersinde atamaları yapıp ikinci dönemin başlangcıyla 15 Bin yeni  Öğretmen eğitim kadrosuna katılmıştı.

Yukarda görüldüğü  öğretmen atamaları için yapılan eylemler ses getirip  şu ana kadar 55 bin öğretmen ataması yapılmıştır. Nisan ayında yapılacak 40 bin öğretmen ataması hem öğretmen açığını en aza indirecek ve seçim öncesi hükümet için iyi bir  politika olacak bu yüzden atama bekleyen öğretmenler bu süreçte atama isteklerini her platformda dile getirmesi gerektiğini inanıyoruz.









 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)